6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras dievina labi paēst

 

Tu esi cilvēks, kuram vienmēr porcija ir par mazu un vienmēr vajag kaut ko papildus? Vai arī tu ļoti lēni košļā katru kumosu un priecājies par to, kas ir? Dažām zodiaka zīmēm ēdiens ir vairāk, nekā vienkārši barības vielas. Viņi regulāri izmēģina jaunus ēdienus un neatsaka sev jau iecienītos.

Auns

Šī zodiaka zīme dievina piedzīvojumus, un te iederas arī kulinārijas piedzīvojumi. Ja pilsētā uzrodas jauns restorāns, Auns būs pirmais tā apmeklētājs. Šie cilvēki nav bailīgi un izvēlīgi, viņi izmēģinās visu eksotisko un neierasto. Vienīgais, ko Auns nevēlas, ir katru dienu ēst vienu un to pašu. Viņam vajag eksperimentus. Viņam ir laba apetīte, un viņš aprij visu, ko viņam pasniedz.

Vērsis

Ēdienam šīs zīmes pārstāvji veltī daudz sava laika. Vērsis noteikti arī komentēs, kā tas izskatās, kā smaržo un garšo. Viņš apdomīgi attiecas pret katru savu ēdienreizi, tāpēc jau laicīgi izpētīs restorāna ēdienkarti, lai saprastu, vai viņam vispār ir jēga tur iet un kaut ko nogaršot. Vērsis seko līdzi kulinārijas tendencēm, nogaršo jaunumus un pieprasa labu servisu, lai no sava garšas kārpiņu lutināšanas piedzīvojuma saņemtu maksimālu baudu.

Lauva

Lauva mīl paēst, bet uzsvaru liek tikai uz kvalitatīvu un prasmīgi pagatavotu ēdienu. Šīs zīmes pārstāvji necieš neveselīgu pārtiku un neiemainīs labas pusdienas restorānā pret neveselīgiem čipsiem. Lauva tiecas pēc mājīgas atmosfēras, laba personāla, ideālas ēdienkartes, virtuoza pavāra un lieliskas vīna kartes. Lauvas reti izvēlas ēst mājās, bet neiebilst paši rīkot lielās izēšanās vakarus saviem draugiem, lai varētu palutināt viņus ar īpaši izmeklētām delikatesēm.

Svari

Svari cenšas sekot līdzi uztura režīmam – viņi atvēl konkrētu laiku pilnvērtīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, taču arī starp šīm ēdienreizēm viņi mēdz „uzklupt” ēdienam. Svariem var gadīties divas brokastis pēc kārtas, bet pēc tam viņi aktīvi ēdīs pārtraukumos līdz pat naktij. Viņiem patīk uzkodas, un, ja Svariem to gribas, tad viņiem ir vienalga par to, ka tas varētu sabojāt viņu apetīti pirms pusdienām. Viņi ēd pastāvīgi. Jā, arī naktīs.

Zivis

Viņas nereti tiecas pēc ēdiena kā pēc līdzekļa garastāvokļa uzlabošanai. Tāpēc Zivīm gatavībā ir saraksts ar produktiem, kas šo funkciju var veikt. Ja Zivis aizvainoja, viņas ēdīs tik ilgi, kamēr pāries gan aizvainojums, gan stress un oma uzlabosies. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk izmēģināt dažādas nacionālās virtuves. Ja Zivis pārēdas un pieņemas svarā, tad tas parasti ir tādēļ, ka viņām ir dvēseles traumas  vai slikts posms dzīvē.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.