21 C
Rīga
pirmdien, augusts 10, 2020

Recepte: Kabaču „muciņas” ar malto gaļu

 

Attēls: kulinarnia.ru

Sātīgs un vienkāršs ēdienu, kurš arī skaisti izskatās uz šķīvja.

Sastāvdaļas:

  • 3 nelieli kabači
  • Eļļa cepšanai
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 500 g maltās gaļas
  • Nedaudz pētersīļu un diļļu
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • 50 g cietā siera

Pagatavošana:

1.Kabačus nomazgā un sagriež gabalos, augstumā 4-5 cm.  Jo lielāks ir dārzeņa diametrs, jo zemākām ir jābūt „muciņām”. Ar karotes palīdzību izņem mīksto daļu, atstājot „dibenu”. Mīkstumus neizmet.

2.Eļļā apcep sīpolu un burkānu. Beigās pasāla, uzber piparus un pievieno kabaču mīkstumus un malto gaļu. Gad gaļa ir kļuvusi brūngana, pievieno sasmalcinātus zaļumus.

3.Pilda ar gaļu kabačus, liek uz cepampannas. Katrai „muciņai” uzber cieto sieru un cep 25-30 minūtes 180 °С.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!