8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīme, ar kuru tev dzīvē nav “pa ceļam”

 

Strēlnieks

Brīvību mīlošo Strēlnieku gaida briesmas attiecību ar Skorpionu formā. Viņš to vien gaida, kad varēs pakārtot zem sevis visu un visus. Tādā pārī “ugunīgie” cilvēki pakāpeniski zaudē entuziasmu, jo pastāvīgi jūtas parādā un jūt neuzticēšanos no partnera puses. Tāda smaga atmosfēra neizbēgami noved pie depresijas.

Mežāzis

Mežāža mēreno dzīvi pavisam vienkārši var iznīcināt Strēlnieks. Uguns stihijas pārstāvis ienesīs zemes stihijas organizētajā pasaulē haosu. Viņu dzīves ritmi un temperamenti ir tik atšķirīgi, ka abiem šī savienība paliks atmiņā tikai no negatīvās puses. Bet Mežāzis vēl ilgi mēģinās atgūt spēkus pēc sāpīgās attiecību izbeigšanas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs vispār maz cilvēku laiž sev klāt. Un šī tieksme pēc neatkarības palīdz viņam izvairīties no daudzām problēmām. Tā notiek līdz brīdim, kamēr viņš savā ceļā nesatiek tipisko Mežāzi. Viņu dzīves ir pilnīgi pretējas. Pie tam, Mežāzis var bez sirdsapziņas pārmetumiem izmantot Ūdensvīra kreatīvās idejas un realizēt tās pēc saviem ieskatiem.

Zivis

Zivju maigais raksturs nereti kļūst par viņu problēmu iemeslu. Savienībā ar Ūdensvīru viņiem nāksies daudz pārdzīvot. Būdami ļoti emocionāli, ūdens stihijas pārstāvji smagi uztver sausumu un vēsumu no gaisa stihijas puses. Rezultātā Zivis vienkārši nogrims savos satraukumos un pārdzīvojumos.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.