8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Zodiaka zīme, ar kuru tev dzīvē nav “pa ceļam”

 

Auns

Aunam vajadzētu izvairīties no tuvām attiecībām ar Zivīm. Viltīgie ūdens zīmes pārstāvji ātri saprot, kā var kontrolēt “ugunīgos” cilvēkus, un sāk to aktīvi izmantot. Tādā savienībā Auni kļūst vēl kaitinošāki un var pat pievērsties pastiprinātai alkohola lietošanai.

Vērsis

Vēršiem nebūtu ieteicams “sapīties” ar Auniem, kuri vienkārši nespēj pārdzīvot citu veiksmi. Attiecības būs izbojātas ar banālu skaudību un sacensību. Kad Vērsis saprot notiekošo, vispirms izjūt vilšanos, bet pēc tam viņam ieslēdzas panīkums. Viņam šādas attiecības šķitīs emocionāli smagas.

Dvīņi

Dvīņiem ir jāturas tālāk no Vēršiem, kuri uzreiz attiecību sākumā gribēs uzspiest savus noteikumus. Šajā savienībā partneri (vai pat vienkārši draugi) regulāri strīdēsies par materiālo stāvokli, pie tam, visbiežāk konfliktu iniciators būs tieši Vērsis.

Vēzis

Komunikācija ar Dvīņiem var atstāt brūci jūtīgā Vēža dvēselē. Biežie sarkastiskie komentāri nepaliks nepamanīti. Regulāru “jociņu” un izsmiešanas dēļ ūdens zīmes pārstāvis ieslīgs kompleksos un noslēgsies sevī. Izkāpt no šī stāvokļa viņam būs ļoti, ļoti grūti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.