1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kas zodiaka zīmes augustā sagaida mīlestības jomā?

 

Gribi zināt, kam zvaigznes sola jaunu romānu, kam saderināšanos un precības, bet kam – šķiršanos? Tad lasi tālāk!

Jaunava

Līdz 23.augustam Jaunavas zīmē dzimušie centīsies koncentrēties uz profesionālajiem un radošajiem uzdevumiem. Tikai paši romantiskākie pievērsīs uzmanību mīlas sfēras aicinājumam. Ja tu es tieši tāda Jaunava, tad pacenties līdz 23.datumam visu kārtīgi apdomāt. No 23.augustas, kad Saules enerģija būs tavā pusē, ķeries klāt izšķirošām darbībām. Tavos spēkos būs iekarot gandrīz ikvienu pretējā dzimuma pārstāvi. Galvenais, sākt vajadzīgajā brīdī un neatkāpties no nospraustā mērķa.

Svari

Svariem zvaigznes sola romantikas pilnu mēnesi. Gatavojies mīlas piedzīvojumiem! Par to parūpēsies Venēra, kura labvēlīgi ietekmēs Svarus jau no 7.augusta. Tev nevajadzēs lielas pūles, lai atstātu nepieciešamo iespaidu uz cilvēku, kurš tevi interesē. Intuitīvi tu jutīsi, kā uzvesties, kā pasniegt informāciju par sevi, kad spert nākamo soli. Tu kļūsi par cilvēku, kurš noteiks, kā tālāk attīstīsies komunikācija, un, pie kā tā novedīs. Tiec skaidrībā uzreiz, kāds temps tevi apmierina, un, kas tieši tev ir nepieciešams no konkrētā cilvēka.

Skorpions

Skorpionam zvaigznes iesaka nebaidīties flirtēt ar tiem cilvēkiem, kas šķiet neiekarojami. Tikai pašu neizlēmīgums attālina tevi no vēlamajām attiecībām, nekas vairāk. Sper pirmo soli, un tu redzēsi, cik vienkārši ir iegūt atbildi. Neaizmirsti par humora izjūtu: tas ir viens no taviem galvenajiem ieročiem, ko var pielietot, mēģinājumos iekarot cilvēka sirdi.

Strēlnieks

Strēlnieki atklās sevī daudz jaunu īpašību, kas palīdz apžilbināt un iekarot pretējā dzimuma pārstāvjus. Tu vari izmantot šo priekšrocību pēc saviem ieskatiem. Kādam sagribēsies visu savu enerģiju veltīt flirtam, kāds to izmantos vairāku potenciālo partneru savaldzināšanai, bet atradīsies arī tādi, kas koncentrēsies uz vienu sev intersējošo cilvēku.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.