9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kas zodiaka zīmes augustā sagaida mīlestības jomā?

 

Mežāzis

Mežāžus zvaigznes brīdina par to, ka ir biežāk jāskatās uz sevi no malas, ja ir vēlme gūt abpusējas simpātijas un atzinību no pretējā dzimuma pārstāvjiem. Uzdod sev jautājumu par to, kādu iespaidu tu atstāj. Vai ar tevi nav garlaicīgi komunicēt? Vai tu ļauj cilvēkam vispār saprat, ka izjūti pret viņu simpātijas? Retrogrāda Saturna ietekme var apdullināt tavu jūtīgumu, tādēļ var gadīties pieļaut kļūdas attiecībās. Tomēr tev paliek arī loģika. Izmanto to, lai pareizi novērtētu savas darbības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram, kuram vēl nav otrās pusītes, ir visas iespējas beidzot sastapt to cilvēku, par kuru ir tik ilgi sapņojis. Tu tiešām varēsi iepazīties ar to pretējā dzimuma pārstāvi, kuru biji idealizējusi. Pretreakciju no viņa puses iegūt nebūs grūti. Tikai atceries, ka, jo vairāk tu viņu iepazīsi, jo vairāk viņš liks tev vilties. Tas tāpēc, ka pat ideālam ir nepieciešams laiks, lai aprastu vienam ar otru. Pirmais iespaids tevi nav apmānījis, bet attiecībās darbs arī ir jāiegulda.

Zivis

Zivīm ir visas iespējas saistīt dzīvi ar cilvēku, ar kuru nesen ir iepazinušās. Zvaigznes neiesaka spert pārgalvīgus soļus un jau plānot kāzas. Lai viss notiek lēni, bet grandioziem nākotnes plāniem. Laiks palīdzēs visu salikt pa vietām un parādīs, kur attiecības var aizvest. Rezultāts, visticamāk, būs pozitīvs. Bet labāk lieku reizi neriskēt. 26.datumā plānojas pilnmēness, kura laikā labāk nopietnas sarunas un tikšanās neplānot.

Auns

Auniem augusts nesola īpaši nopietnas attiecības. Taču tas nenozīmē, ka romantikas nebūs. Tieši otrādi, iespēju ar kādu paflirtēt vai ļauties vienas nakts sakariem būs gana daudz. Runa ir par to, ka diez vai izdosies sastapt to cilvēku, ar kuru gribētos dibināt ilglaicīgas un drošas attiecības, ģimeni un laimi. Labā ziņa ir tāda, ka tuvākajā laikā tu vēlmi pēc šīm lietām īpaši neizjutīsi. Romantisko piedzīvojumu pagaidām tev pietiks tāpat.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.