8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Kas zodiaka zīmes augustā sagaida mīlestības jomā?

 

Vērsis

Vēršiem zvaigznes augustā sola daudz neplānotu notikumu. Viss tāpēc, ka 8.datumā retrogrāda Urāns atradīsies Vērsī. Būs diezgan grūti noteikt, kur ved vienas vai otras attiecības, kāda attīstība būs katrai situācijai, un, kā vispār spēj rīkoties viens vai otrs pretējā dzimuma pārstāvis. Nāksies izrādīt uzmanīgumu un nespert izšķirošus soļus. Labāk nogaidīt līdz citam mēnesim.

Dvīņi

Dvīņus sagaida piesātināts un spilgts periods. Ar partneri izdosies izdzīvot patīkamus notikumus tikai tāpēc, ka pareizajā brīdī nekautrēsieties un būsiet maksimāli atklāti viens pret otru. Jo vairāk atklāsies, jo vieglāk partnerim būs tevi saprast. Tikai nevajag viņam izgāzt informācijas „kravu” uzreiz. Lai viss notiktu bez šoka, strīdiem un pārdzīvojumiem, atklājieties viens otram pakāpeniski.

Vēzis

Mēneša sākumā Vēzis var sastapties ar pāris grūtībām komunikācijā ar pretējo dzimumu. Taču nevajag nosaist rokas, jo nekas nepārvarams nenotiks. Tieši otrādi, ar pareizo attieksmi izdarīsi secinājumus, lai izvairītos no kļūdu pieļaušanas nākotnē. Ja pret zaudējumiem izturēsies kā pret skolotāju, kurš parāda, kā ir labāk, tad jau mēneša vidū romantiskie piedzīvojumi sāks kāpt uz augšu un tu vari gaidīt atsaucību no pretējā dzimuma.

Lauva

Vēl līdz mēneša vidum Lauva var izmantot tās priekšrocības, ko viņam sniedz Saules enerģija. 19.datumā to papildinās Merkūrs, kurš ļaus rast kopīgu valodu pat ar tiem cilvēkiem, ar kuriem parasti neizdodas izveidot dialogu. Līdz 23.datumam tev ir visas iespējas parādīt sevi no labākās puses un atstāt labu iespaidu uz tiem pretējā dzimuma pārstāvjiem, kuri tevi ir ieinteresējuši. Pēc šī datuma šādi panākumi ir iespējami, bet pūles būs jāiegulda lielākas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.