1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops nedēļai: 6.-12.augusts

 

Auns

Auni joprojām atrodas retrogrāda Marsa ietekmē. Lai sasniegtu nospraustos mērķus, ir jāiegulda lielas pūles. Tomēr šonedēļ izrādīt iniciatīvu un aktīvi darboties Auniem nebūtu ieteicams. Pastāv liela traumas vai sociāla konflikta iespējamība. Šajā vasaras laikā ir jākoncentrējas uz informāciju: jāatjauno tās ieguves avoti, jāveic analīze jau esošajiem. Sestdiena būs labvēlīga diena, lai tiktos ar draugiem.

Vērsis

Vērsim ir jāiegulda resursi izdevīgos projektos. Šis ir laiks, lai ķermenis atpūstos, bet prāts strādātu. Fiziskas slodzes un rutīnas pilna darba vietā, labāk paņem atvaļinājumu un kārtīgi atpūties. Tas ļaus savest kārtībā veselību un padomāt par jauniem veidiem, kā gūt peļņu. Skaidrs rīcības plāns un domāšana ir lielisks pamats nākotnei.

Dvīņi

Brīvdienās jutīsies nedaudz nomākti. Retrogrāda Merkūrs kopā ar Saules aptumsumu aizkavēs visus projektus un ierobežos komunikācijas iespējas. Tomēr izeja no šīs situācijas ir – tikšanās ar seniem draugiem atgriezīs dzīves tonusu. Darba dienās nekādas problēmas nav gaidāmas. Labas perspektīvas ir radošajiem Dvīņiem. Veiksmīgi izrādīsies visi īsie braucieni.

Vēzis

Vēžiem vajag pozitīvāk raudzīties uz pasauli. Smalka pašironija ļaus izturēt problēmu gūzmu otrajā nedēļas pusē. Ieciklēties uz grūtībām nevajadzētu, jo tas ir īslaicīgs Saules aptumsuma efekts. Īpašu uzmanību vajadzētu veltīt saviem tēriņiem un izdevumiem. Apetīti vajag remdēt, parādus labāk nedot. Ienākumi gaidāmi vien nākamajā nedēļa.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.