8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ceļošana vienatnē ir veids, kā iepazīt sevi no jauna

 

Sieviete ir būtne, kura ir dzimusi, lai vairotu mieru, mīlestību un harmoniju ar sevi un apkārtējiem. Viņa spēj pateicoties savai dabai veidot attiecības ar vīriešiem, bērniem un pārējām sievietēm.Tieši sieviete rada komfortu un cenšas idealizēt savstarpējās attiecības par apkārtējo pasauli.

Lai sasniegtu ideālas attiecības ikdienas dzīvē ir nepieciešams ar tām strādāt katru dienu.  Mājās viņas veido attiecības ar mīļoto cilvēku, pieaugušajiem vai tikai piedzimušajiem bērniem, kā arī uzklausa savas mamma padomus par to, kas ir labi vai slikti. Ārpus mājas sievietei ir nepieciešama uzticīga sirds draudzene, lai spētu sniegt un gūt atbalstu. Kā arī liela nozīme patstāvīgā sievietes dzīvē ir ikdienas darbs. Tur viņa vairāk nav mamma, sieva, draudzene, bet gan cilvēks ar pienākumiem un atbildības sajūtu. Darbs vairo nogurumu, lai mazinātu nepatiku ir jāizveido draudzīgas attiecības ar kolēġiem, kuri, tāpat kā ģimene katru dienu ir apkārt. 

Rodas jautājums, kā ikdienas ritmā saglabāt sevī pacietību un nepadoties tik valdzinošai emocionalitātei, kas piemīt katrai no mums. Kā saglabāt ciešo saikni ar savu iekšējo Es? Sieviete ir indivīds, kurai nepieciešams laiks pašai ar savām domām, iekšējo pasauli un ārējo izskatu. Ikdienā viņa patērē daudz spēka, pazūd laiks un vēlme strādāt ar sevi. Kā atrast īsto mirkli sev? Kur un kādos apstākļos veidot attiecības ar sevi?

Tieši tāpēc ir nepieciešama ceļošana vienatnē. Vismaz vienu reizi gadā ir jātrod mirklis, lai aizmuktu no visiem. Kad vientulība, dusmas, nogurums un nepatikšanas ir klāt un liekas nekas nespēs to mainīt ir jāmūk. Sievietei ir jāaizlido prom no nomācošās ikdienas uz turieni, kur viņas paliks divas vien. Talajā zemē plūst cits gaiss un skan citādāka valoda. Jādara tas ir priekš sevis, kur būs iespēja sajust bezgalīgu domu un jūtu brīvību. Viņa iepazīs sevi no jauna pastaigājoties pa romantisko Franciju vai vētraino Dāniju.  Atklās, to kas ir mainījies un sapratīs, kas ir jāmaina. Sievietei ir jānotic, ka viņa spēs izveidot jaunu saikni ar sevi un apkārtējiem mājās.  Sievietes, izvēlēties savu sapņu pilsētu , lidojiet un ticiet, bez šaubām ticiet, ka jūs esat viens vesels un spēsiet glābt visu, kas neizdodas mājās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.