2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Idejas, kā pavadīt laiku vasarā – vēl daudz vari paspēt!

 

Vasara – tas ir lielisks laiks, lai darītu to, kam ziemā neatliek laika vai iespēju. Lūk, dažas idejas:

Aizbrauc ciemos pie ģimenes. Var satikties ne tikai ar vecākiem, brāļiem un māsām, bet arī aizbraukt pie tantes vai vecvecākiem.

Uzkrāj D vitamīna rezerves. Vasaras saule – tas ir ne tikai iedegums, bet arī deva vitamīnu. Vitamīns D palīdz labāk uzsūkt organisma kalciju, dzelzi, magniju, cinku un fosfātus. Tas ir ļoti svarīgs svara zaudēšanas procesā, smadzeņu darbībā un ādas un kaulu veselībā.

Sporto brīvā dabā. Var vingrot mājas pagalmā, spēlēt badmintonu, volejbolu, vizināties ar velosipēdu, nodarboties ar jogu… Ideju ir daudz!

Izmēģini visas iespējamās saldējuma garšas. Vismaz tās, kuras tev apkārt ir pieejamas. Kāpēc gan nē?

Pavadi dažas dienas bez interneta. Vari pat atbrīvoties no sociālo tīklu profiliem, kurus neizmanto. Vai vismaz neapmeklē visus sev ierastos.

Izgulies. Kā būtu ar nakti teltī?

Apmeklē bāru uz kādas ēkas jumta. Vai apmeklē kādu skatu torni, kurā aukstā laikā kāpt neuzdrošinies. Baudi dabu no augšas!

Atrodi jaunu hobiju. Piemēram, tu sen jau gribēji iegādāties jaunu grāmatu skapi un salikt to kopā ar pašas spēkiem. Šis ir īstais laiks to darīt!

Dodies nelielā ceļojumā. Sēdiens mašīnā vai vilcienā un dodies uz to vietu, kuru esi redzējusi fotogrāifjās, bet nekādi nevarēji atrast laiku, lai tur aizdotos.

Satiecies ar seniem draugiem. Mēs visi esam ļoti aizņemti un nereti aizvietojam reālu komunikāciju ar virtuālu. Ir laiks atgādināt draugiem par sevi un satikties.

Vairāk lasi. Un gūsti no tā prieku.

Tagad ķeries tam visam klāt! Lai pēc tam nebūtu sajūta, ka tu atkal neko neesi izdarījusi un vasara ir paskrējusi garām.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.