2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops: Mammu un bērnu saderība pēc zodiaka zīmes

 

Zodiaka zīmju saderība ir pētāma daudzās dzīves jomās, tai skaitā arī attiecībās starp mammu un bērnu. Zinot saderības īpašības, būs vieglāk izvairīties no konfliktiem un veidot harmoniskas attiecības.

Mamma Auns

Attiecībās ar bērniem mamma Auns izrāda savas līdera īpašības. Viņai patīk vadīt, organizēt bērna atpūtu pēc saviem ieskatiem, necieš runāšanu pretīm.

Mammai Aunam visvieglāk dzīvot ir ar bērnu, kas dzīmis Gaisa stihijas ietekmē: Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīru. No Uguns zīmēm laba saderība ir ar Strēlnieku.

Ļoti grūti rast kopīgu valodu ir ar bērnu Aunu – abi uzstāj uz savu, abi tiecas būt līderi. Nav viegli arī ar Zivīm, Skorpionu un Vēzi.

Mamma Vērsis

Sieviete-Vērsis ir mātišķuma paraugs. Viņai piemīt tendence veltīt bērniem gandrīz visu savu laiku, interesēties par viņu problēmām, izrādīt visa veida atbalstu. Taču, tai pat laikā, viņa ir prasīga un neļauj runāt pretīm.

Tādai mammai ir grūti rast kopīgu valodu ar Aunu, Lauvu un Strēlnieku. Viņa tā kā mēģina apslāpēt viņu enerģijas liesmu. Nav viegli tikt galā arī ar Dvīņiem un Ūdensvīru.

Zivis, Vēzis un Skorpions dievina mammu Vērsi. Labs kontakts veidojas arī ar savas zīmes pārstāvjiem.

Mamma Dvīņi

Šī mamma dod priekšroku veidot ar bērniem draudzīgas attiecības. Viņu nekādi nevar nosaukt par stingru mammu. Iespējams, tāpēc viņa viegli veido labu kontaktu ar gandrīz jebkuras zīmes bērnu.

Tomēr arī tādam vieglam un komunikablam cilvēkam mēdz būt grūti saprasties ar Zivīm, Jaunavu un Skorpionu.

Labākās attiecības veidojas ar Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīru. Neslikts kontakts ir ar Lauvām, Auniem un Strēlnieku.

Mamma Vēzis

Sievietei Vēzim ir izteikti attīstīts mātes instinkts. Viņa sargā un rūpējas par bērnu ar visām savām iespējām. Spēcīga saikne starp mammu Vēzi un viņas bērnu bieži vien saglabājas visa mūža garumā. Viņa spēj piemeklēt īsto atslēgu uz bērna sirdi.

Bērni, ar kuriem viņai ir grūti saprasties, ir dzimuši Auna, Dvīņu un Strēlnieka zīmē. Siltākās, uzticamākās attiecības viņai veidojas ar Vēžiem un Vēršiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.