9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Marinēti gurķi ”kažokā”- interesanta uzkoda, kuru ir vērts pagaršot!

 

 

116622061_QIU4ZuKTyLI

Sastāvdaļas:

800 gr cūkgaļas karbonādes
2 marinēti gurķi
sāls un pipari

Pagatavošana:

Karbonādi sagrieziet un izklapējiet ar gaļas āmurīti. Gaļu nedaudz pasāliet un sapiparojiet.
Gurķi sagrieziet 4 daļās. Katru daļu ietiniet izklapētajā karbonādē.
Apcepiet augu eļļā 3-5 minūtes no katras puses.
Apceptos rullīšus kārtojiet uz cepešpannas un lieciet cepeškrāsnī 200 grādos uz aptuveni uz 15 minūtēm.

Lai labi garšo!

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.