12.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Gaļa korejiešu gaumē. Palutiniet ciemiņus!

 

korean-greece-french-kebap-food-08

Pēc garšas atgādina šašliku!

Sastāvdaļas:

Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievienojiet-
2 sagrieztus sīpolus
2-3 sakapātas ķiploku daiviņas
sāli
1 ēdamkaroti pūdercukura(bez kaudzītes,var arī cukuru)
2-3 ēdamkarotes sojas mērces
malti melnie pipari
Var pievienot ķimenes

Marinēt gaļu var no 1 līdz pat 12 stundām.
Izkārtojiet gaļu uz iepriekš uzsildītas cepešpannas. Cepiet 200 grādos. Kad viena puse jau būs apbrūninājusies apgrieziet otru pusi.
Kopā tas aizņems aptuveni stundu laika.

Lai labi izdodas!

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.