темпура фото4

6 porcijas-1 porcijā – 153 kalorijas

Sastāvdaļas :

garneles – 340 g
ķiploki – 3 daiviņas
sīpoli – 170 g
sāls – ¼ tējk
kajēnas pipari – ¼ tējk
rapšu eļļa – 1 ēdamk.
zaļie zirnīši – 300 g
paprika – 300 g
burkāni – 300 g
brokoļi – 300 g
dārzeņu buljons – 2 ēdamk.
citronu sula – 1 ēdamk.

Lasi vēl: 
Garneles un jūras ķemmītes ar ķiplokiem
Siltie salāti ar garnelēm, omleti un ciedru riekstiem
Garneles, puravi un spinātveidīgie makaroni

Pagatavošana:

ielikt atkusušas garneles dziļā traukā. Pievienot sāli un kajēnas piparus un labi samaisīt.
Sasildīt eļļu pannā- vok uz lielas uguns. Apcept garneles, nepārtraukti maisot, 5 minūtes.
Ielikt garneles atpakaļ bļodā, atstājot šķidrumu pannā.
Sagriezt sīpolu, sakapāt ķiplokus un cepat uz pannas, 3 minūtes.
Sagriezt papriku, burkānus un brokoļus. ielikt tos pannā ar zirnīšiem un pārliet ar buljonu.
Samazināt uguni līdz vidējam un gatavot dārzeņus, līdz tie ir mīksti, bet kraukšķīgi – apmēram
4 minūtes.
Ielikt garneles atpakaļ uz pannas, pievienot citronu sulu un vārīt 1 minūti.
Ja vēlas, pasniegt ar rīsiem un sojas mērci.

Atstāt komentāru

1 Komentārs ieslēgt "Garneles Āzijas gaumē ar dārzeņiem"

avatar
jaunākie vecākie visvairāk balsoja
Home
Viesis
Home

Great article! We will be linking to this great article on our website. Keep up the great writing.|

Dieviete.lv,  noteikumi, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?