1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kādas dāvanas vēlies saņemt Tu 8. Martā ?

 

Capturednh

Sievietēm 8. marts ir ļoti īpaša diena, jo viņas šajā dienā grib sajusties īpašas. Parasti 8. martā  sievietēm vīrieši  mēdz dāvināt vairāk romantiskas dāvanas nekā praktiskas. Vai praktiskas dāvanas Tevi šajā dienā iepriecinās vairāk nekā romantiska?

Sievieties norāda, ka galvenais ir saņemt dāvanas, kas liek Justies īpašai, skaistai, mīlētai. Ja sieviete saņem dāvanu no mīļotā,  svarīgi, lai dāvana pauž to, ka viņu mīl un tiecas pēc viņas. Nereti vīrieši pārcenšas ar praktiskumu. Nez vai virtuves katlu komplekts 8.martā iepriecinās vairāk kā skaists ziedu klēpis! Bet kas zina?

Ir vērtīgi netieši norādīt par savām vēlmēm vīriešiem, stāstot, kas patīk. Vari izmantot sociālos portālus, jo esi droša, vīrietis, kas vēlas Tevi pārsteigt, to būs apskatījis.

Capturednh

Kādu romantisku dāvanu vēlies saņemt, dalies ar šo informāciju?

  • Ziedi, Baloni
  • Rožu ziedlapiņas izkaisītas pa istabu
  • Romantiskas vakariņas
  • Smaržas
  • Pulksteni, rotaslietas
  • Kādu mūsdienīgu “Gadžetu” –  telefonu, planšeti

Capturess

Ja tu kāro pēc kādas mūsdienīgas elektroierīces, “Gadžeta” vari izmantot vecu viltību – staigājot pa tirdzniecības centru, piedāvā savam puisim, vīram, vīrietim, ieiet, piemēram, elektropreču veiklā, lai it kā paskatītos fēnu vai ko sev vajadzīgu, esot veikalā, vari norādīt uz sev interesējošām lietām.

Raksts tapis sadarbībā ar 1024px-Euronics_logo.svg

Avots: www.passion.ru

 

 

 

 

2 KOMENTĀRI

  1. kādi svētki? nav nekādu svētku un peitiks svinēt svešus svētkus,23. februāri policisti svin,8. martu daudzi citi no pelēkās masas,ka tik piedzerties

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.