6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā Jāņos uzpucēt savu vīrieti? Foto pamācība

 

Photo 12-06-16 21 28 57

Cīņa starp sieviešu un vīriešu privilēģijām dzīvē ir nebeidzama, un lai gan vēl joprojām vīrieši daudzās sfērās triumfē, Līgo vakarā sievietēm ir viena lieliska priekšrocība – neatkarīgi no tā vai esmu Anna, Linda, Madara vai Līga, es varu uzpīt sev pļavas ziedu – margrietiņu, rudzupuķu, magoņu –  vainadziņu un tādā veidā rotāties šiem latviešiem tik tradicionālajiem svētkiem. Vīriešiem, savukārt, pieņemts, ka tikai Jānis var likt galvā ozollapu vainagu, kura lielums parasti pārsniedz Jāņa spēju nēsāt to visu vakaru.

Domājot radošās idejas korporatīvajiem apsveikumiem, Anete Aramina, dzīvesstila bloga Art As We Know It (www.artasweknowit.lv ) autore,  ir nonākusi pie idejas, kas atrisina šo problēmu – ozollapu tauriņi, kas ir tik viegli pagatavojami un nēsājami, ka tos gribēs un varēs nēsāt ne tikai Jānis, bet arī Pēteris, Mārcis, Edgars un visi pārējie vīrieši.

Tauriņi pie uzvalka krekla šobrīd ir aktuāla modes lieta, tie tiek veidoti gan no auduma, gan koka, gan metāla, nopērkami tirdziņos gan ar latviskiem rakstiem, gan moderniem akcentiem. Tad kāpēc ne dzīvu ozollapu?

Tauriņa pagatavošana ir vienkārša

  • Ņem dažāda lieluma nelielas ozola lapas un sagrupē pa lielumiem
  • Sakārto divās čupiņās (augšā mazākās, apakšā lielākās) un sašuj kopā ar diegu
  • Savienojuma vietā piešuj arī gumiju vīrieša kakla platumā
  • Pāri abu čupiņu savienojuma vietai un gumijai sien lentīti, kas veido tauriņa vidu, lentīti piediedz
  • Liek ap kaklu un nēsā visu Līgo vakaru

Protams, tauriņa mūžs ir tikai viena Līgo nakts, bet kāpēc gan tas nevarētu būt tik pat mistiska parādība kā papardes zieds, kas vienu reizi gadā parādās un atgriežas tikai nākošajā Līgo vakarā?

Idejas autore ir Anete Aramina, bloga Art As We Know It (www.artasweknowit.lv ) autore, kas ikdienā savā instagram kontā (www.instagram.com/anetearamina) un blogā dalās ar dažādiem veidiem kā ikdienu pārvērst mākslā.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.