6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vislabākā vasara Jūsu bērnam – angļu valoda, motosports, teniss un citas aizraujošas aktivitātes

 

Vai esat jau izvēlējusies, kā Jūsu bērns pavadīs vasaras brīvdienas? Vasara ir piemērotākais laiks, lai pilnveidotu sevi, iegūtu jaunas zināšanas un uzkrātu pozitīvus iespaidus nākamajam mācību gadam! Arī šogad esam Jums sagatavojuši īpašu bērnu un jauniešu vasaras nometņu “ēdienkarti” – piedāvājumā grupu braucieni uz Londonu, Braitonu un Maltu, sportiskās aktivitātes Prāgā un nestandarta piedzīvojumu nometnes Lielbritānijā – visām vecumu grupām un interesēm. Draudzīgs padoms – grupu braucieni būs īpaši piemēroti pusaudžiem, kas pirmo reizi dodas uz nometni ārzemēs.  

Ja Jūsu bērns ir vecumā no 12 līdz 17 gadiem, īpaši mērķtiecīgs un vēlas maksimāli uzlabot savas zināšanas, viņš noteikti novērtēs intensīvo angļu valodas nometne Lielbritānijas kūrortpilsētā Braitonā ar 32 nodarbībām nedēļā. Pēc mācībām jaunieši izbaudīs ūdens aktivitātes, piedalīsies sporta spēlēs, dosies izbraucienos uz tuvējām pilsētām, kā arī pilnas dienas ekskursijā uz Londonu. Ņemot vērā lielo pieprasījumu, piedāvājam divus braucienu datumus – no 17. jūlija līdz 31. jūlijam un no 1. līdz 14. augustam. Pačukstēsim, ka augustā Airbaltic aviobiļetēm ir īpaši izdevīgas cenas.

Ūdens un atpūtas mīļotājiem no 13 gadu vecuma iesakām grupu braucienu uz STS angļu valodas nometni vienmēr saulainajā Maltā. Trīs nedēļu laikā jaunieši iepazīs Maltas salas arhipelāgu, pastaigāsies pa šaurajām, vēsturiskajām ieliņām, izbaudīs saules vannas, dosies ekskursijās un atpūtīsies slavenajās Maltas pludmalēs, kā arī novērtēs maltiešu viesģimenes viesmīlību. Lielisks iedegums un vislabākās emocijas garantētas!

Savukārt radošiem bērniem jau no 11 gadu vecuma piedāvājam grupu braucienu uz KKCL mediju nometni, kas norisināsies elitārajā Londonas priekšpilsētā Harrow. Šī nometne piedāvā lielisku iespēju attīstīt bērna mākslinieciskās aizraušanās vai hobiju un vienlaicīgi papildināt valodu zināšanas. Katru nedēļu jaunieši iegūs jaunas iemaņas dažādās tematiskajās nodarbībās – filmu veidošanā, mūzikas un video producēšanā, web dizainā, animācijā un žurnālistikā. Pēc mācībām paredzēta Londonas ievērojamāko apskates vietu un objektu izpēte un jautras, izzinošas ekskursijas uz citām Lielbritānijas pilsētām.

Pusaudži vecumā no 12 līdz 18 gadiem, kam patīk ceļot un izzināt pasauli, būs sajūsmā par iepriekšējo gadu populārāko tūri uz lielo iespēju zemi ASV + Kanādu. Pirmās trīs nedēļas kopā ar vienaudžiem no visas pasaules Jūsu bērns apgūs angļu valodu Lisburgas pilsētā un pēc tam dosies elpu aizraujošā ekskursijā uz Ņujorku un Kanādu. Tur viņu sagaida brauciens kuģītī gar Niagāras ūdenskritumu, Toronto, franciski runājošās Monreālas un galvaspilsētas Otavas apskate un, protams, pilsēta, kas nekad neguļ – Ņujorka. Tam visam pa vidu atrakciju parki (Splash Down, Six Flags), Dulles iepirkšanās centrs, Aviācijas un Kosmosa muzejs, Baltais nams, Rokfellera centrs un daudz kas cits. Visplašākā ekskursiju un piedzīvojumu programma!

PicMonkey Collage

Vēlamies pievērt Jūsu uzmanību arī 2016. gada vasaras jaunumiem – unikālas tematiskās programmas Anglijā – motosporta, fotogrāfēšanas, kulinārijas, jāšanas, izdzīvošanas, skaistumkopšanas nometnes (meitenes būs sajūsmā!) un daudzas citas jau no 7 gadu vecuma. Priekšpusdienā paredzētas praktiskas tematiskās nodarbības, pēcpusdienā Jūsu atvase varēs izvēlēties kādu no vairāk nekā 20 sporta nodarbībām (piemēram, loka šaušanu, kanoe airēšanu, paukošanos, plostu būvēšanu vai orientēšanos), bet vakarā visus sagaida bagātīga izklaides programma. Nedēļas laikā nometnes dalībnieki iegūs jaunas prasmes un izmēģinās dažādas aizraujošas aktivitātes, turklāt to visu darīs kopā ar vietējiem britu jauniešiem, tādējādi pilnveidojot angļu valodas zināšanas.

PicMonkey Collage1

Visbeidzot aicinām pusaudžus no 14 gadu vecuma vasaras brīvdienās izzināt Čehijas galvaspilsētas Prāgas noslēpumus. Bezgala skaistā, vēsturiskā pilsēta piedāvā plašu aktivitāšu klāstu – izvēlieties angļu valodas, angļu + čehu valodas, tenisa, fitnesa vai futbola nometni. Pēc angļu valodas nodarbībām un profesionāliem sporta treniņiem jaunieši piedalīsies plašā izklaides programmā, kas ietver Prāgas zoo un akvaparka apmeklējumu, izbraucienu ar kuģīti pa Vltavu, kā arī ekskursijas uz Karlšteinas pili un Karlovy Vary kūrortu. Jāpiemin, ka sporta nometņu cenā ietilpst arī braukšanas karte visiem transporta veidiem un Nike sporta tērps. Nometne Prāgā ir lieliska izvēle aktīviem zēniem un meitenēm!

Vairāk informācijas par grupu braucieniem, individuālajiem braucieniem un vasaras nometnēm ASV, Vācijā, Francijā, Spānijā u.c. valstīs, kā arī mācībām vidusskoļas un universitātēs skatieties www.durbe.edu.lv vai zvaniet 67223122. EC Durbe palīdzēs Jums izvēlēties piemērotāko variantu, lai sniegtu Jūsu bērnam vislabāko vasaras piedzīvojumu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.