1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Flirta horoskops – 30. augusts 2016: jāiet uz priekšu, jāattīsta attiecības

 
love
Flirta horoskops – 30. augusts 2016: jādodas uz priekšu, jāattīsta attiecības
 
Šodiena ir laba, lai turpinātu tikko aizsākušās romantiskās attiecības un varbūt no kādām senākām … arī nāksies atbrīvoties. Jāskatās uz nākotni, pagātne lai paliek atmiņās. 
 
  • Auns.  Jums ir daudz paziņu un draugu, tad kādēļ šo resursu neizmantot personiskajā dzīvē? Palūdziet saviem draugiem sevi ar kādu iepazīstināt? Un varbūt, ka šī pazīšanās izvērtīsies mūža mīlestībā!
 
  • Vērsis.  Laiku pa laikam nenāk par ļaunu pasapņot – tas uz visu ļaus palūkoties no gaišās puses. Tomēr esat arī reālisti un uzreiz negaidiet princi baltā zirgā. Negaidiet no saviem potenciālajiem partneriem neiespējamo. 
 
  •  Dvīņi.  Ja šodien vēlaties parunāt ar kādu konkrētu cilvēku, tad dariet to klātienē. Ja vēlaties to darīt tikai elektroniskā veidā, tad starp jums var rasties ne visai patīkami pārpratumi. 
 
  • Vēzis.  Ja kāds kolēģis sāk uzvesties savādi vai noslēpumaini, tad ieskatieties viņā. Varbūt tā izpaužas romantiskas vēlmes attiecībā uz jums. 
 
  • Lauva.  Šodien visiem radīsiet lielisku iespaidu. Un tādēļ šī diena būs tik laba sabiedriskai darbībai. Apmeklējiet pēc iespējas vairāk pasākumu un vakariņu. Jūs būsiet visas programmas nagla!
 
  • Jaunava.  Šķiet, ka jūsu domas būs piekaltas naudas lietām –  to skaitā arī personiskajā dzīvē. Vai par daudz jūs neizšķiežat naudu randiņiem un dāvanām jums patīkamam cilvēkam? Protams, šādas domas ir tālu no romantikas, tomēr nāksies ar tām tikt galā. 
 
  • Svari.  Pietiek būt šaubīgam un kautrīgam! Atverieties it visā un sāciet parādīt savu pievilcību tiem paziņām, kuru profili iepazīšanās vietnēs jūs simpatizē. Šodien šāda informācija jums nesīs labvēlīgu iespaidu.
 
  • Skorpions.  Laiku pa laikam jūsu personiskajā dzīvē ir grūtības, bet tas nebūt nenozīmē, ka jānoiet no šī ceļa. Turpiniet virzīties uz savu mērķi. Un rezultātā liktenis jūs apbalvos par izrādīto mērķtiecību un gribasspēku. 
 
  • Strēlnieks.  Šodiena ir lieliska aktīvai saskarsmei ar citiem cilvēkiem, jo sevišķi virtuālajā vidē. Ieejiet kādā iepazīšanās vietnē, izveidojiet profilu un sāciet saraksti ar citiem. Iespējams, ka tas var vainagoties ar kādu reālu romantisku tikšanos. 
 
  • Mežāzis. Šķiet, ka šodien būs ne visai aktīva un gaiša diena. Tomēr neskumstiet. Labāk izmantojiet šo klusuma brīdi, lai beidzot pasapņotu un padomātu par savu nākotni. Reizēm tamlīdzīgas pauzes ir noderīgas. 
 
  • Ūdensvīrs. Ja jūtat, ka pienācis brīdis pieņemt kādu lēmumu, tad šodien ar to nesteidzieties. Atrodiet laiku, lai visu nopietni apsvērtu. Ja darīsiet lietas impulsīvi, tad rezultāts var būt ne tāds kā iecerēts.
 
  • Zivis.  Šodiena ļoti laba ir tam, lai sāktu visu no tīras lapas, arī personiskajā dzīvē. Uz visiem laikiem pielieciet punktu tām attiecībām, kurām nav perspektīvas un kuras traucē virzīties uz priekšu. Katram no mums ir tādas reizes, kad “vecās durvis ir jāaizver, lai varētu atvērt jaunas”. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.