3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lasītāja lūdz tavu padomu : vīrs dzer, pametu, prasās atpakaļ. Ko darīt?

 

beda

Dieviete.lv lasītāja raksta:

Sveiki! Varbūt varat palīdzēt?

Gada sākumā ar meitu un zīdaini uz rokām aizgāju no vīra. Joprojām nedzīvojam kopā. Pēdējā laikā kaut kā ļoti aktīvi sācis pievērst man uzmanību. Aizgāju, jo viņš dzēra. Nevarēju izturēt.  Biju nolēmusi, ka neatgriezīšos. Pagāja laiks un mainījās domas, ka varbūt viņš ir mainījies, ka varbūt varētu atkal dzīvot kopā. Neesam oficiāli šķīrušies, tātad, teorētiski esam ģimene. Tajās dienās, kad atnāca un piedāvāja dzīvot kopā, bija pilnīgi sadzēries. Un, izrādās, visu to laiku, kad dzīvojām atsevišķi, ticies ar kādu citu sievieti. Nezinu, ko iesākt. Ko jūs darītu? Ko man darīt? Es nezinu, grūti ar tādu akmeni uz sirds dzīvot, pat, ja piedotu…

 

Aicinām lasītājas rakstīt komentāros savu pieredzi, ieteikumus, kā rīkoties šajā situācijā.

 

Ja arī tev ir kāds jautājums, uz kuru pati nevari rast atbildi, raksti mums uz redakcija@dieviete.lv , palīdzēsim, kā varēsim.

 

59 KOMENTĀRI

  1. Izmanto izdevibu, un nelaicigi pienem lenam lemumu. Citadi vari pazaudet visu, dzivosi tumsa un visu laiku kludas tevi vajas. Tabletes pat nepalidzes kad drosme tev nenaks pretim.

  2. Man tiesi tada pati situacija bija ka mileja iedzert un pa kreisi vienu reizi aizgaja.Tagat vincs iedzer bet mazak.Ja cilveku mil var piedot un dot otru iespeju tapat ka es to izdariju jaieklausas sava sirdi.

  3. Es tava vieta pat nedomatu iet atpakaļ. Viņš pat lūgt piedošanu atnāca piedzeries,tur variantu nav. Ja viņam bērni nebija svarīgāki par alkoholu tad tiesam. Bet tev pašai jāizlemj. Es piemēram negribētu lai man bērns redzētu kāds tētis dzērājs. Ja nav tad nav.

  4. jā tā ir liela nelaime j,a vīŗs dzer,cilvēki tev sacīs dažādus variantus,taču es domājuu,ja sirds vēlas,jādod otra iespēja viņam, es piemēram nevaru piedod nodevību bet jums varbūt vēl viss sanāks ja viņš patiesi ir sapratis, viss atkarīgs no vīrieša jocīģi bet tās manas domas

  5. Cilvēks var mainīties tikai tad, ja pats to nolemj un izvēlas, neviens cits cilvēks vai apstākļi viņu nemainīs… Jūsu gadījumā izskatās, ka vīrietis ne drusciņ nevēlas mainīties, vienkārši ir satraucies par to, ka zaudējis ikdienas aprūpi un jaunu iegūt nav izdevies, jo otra sieviete šo riekstiņu ātri pārkodusi. Es domāju, ka bērniem labāk dzīvot bez tēva klātbūtnes ikdienā, nekā nelabvēlīgā gaisotnē…Tikties gan nevajag liegt, ja viņiem ir tāda vēlēšanās.
    Tās gan ir tikai manas personīgās domas un diplomēta sociālā pedagoga viedoklis. Jebkurā gadījumā jāizlemj Jums pašai…
    Ar cieņu, Zaiga.

    • Es domāju līdzīgi Zaigai, jo uzskatu, ka vīrieši nemainās, ja sieviete nemaina savu rīcību. Viņam taču labi, ja var iedzert, padzīvot ar citu sievieti un kāpēc gan nē, ja sieva to atbalsta – piedodot un cerot , ka viss mainīsies uz labo pusi. Vispirms jātiek pašai ar sevi skaidrībā – cik tad ir gatava uz saviem pleciem vilkt bez žēlošanās…..

  6. Mani arī gada sākumā pameta sieva, iemesls arī bija mana iedzeršana un sanāca arī pacelt rokas jo aizgāja mums viss greizi…. pats sev varu pateikt ka esmu mainijies un varu apgalvot ka kļūdas atzinis. joprojām cenšos sievu atgūt, lai būtu kopā ar viņu un dēlu. lai sniegtu viņiem visu ko spēju dot… tā kā es jau varu tikai dot padomu saiet atkal kopā, jo bērnam ir vajadzīgi abi vecāki un ja tiešām tevi mīl tad vairāk kļudas nepieļaus..

  7. Protams, ir skaisti vārdi-ja mīl, var piedot visu..
    Katrs ir pelnījis otru iespēju, bet ne uz ko neceri. Dzīve nav cimds, ko var salāpīt. Es savam vīram devu otru iespēju, bet bērni izauga, un tāpat esam jau šķīrušies. Un otreiz pat nebija vainīgs alkahols, jo bija kodējies. Vienkārši rasksturs tad bija tas pats vecais.

  8. laulībā esam nodzīvojuši 26 gadus,tas manuprāt nav maz,tāpēc,mans un mana vīra padoms jums.

    Ja jūs sevi kaut kripatiņu cienāt,un vēlaties turpmāk dzīvot bez nervu spriedzes,lai cik tas sāpīgi sākumā jums liktos neatgriezieties,nekad!ejiet prom neatskatīdamās,jo ši tipa vīrieši,un dažreiz ir arī tādas sievietes,diemžēl,NEMAINĀS!
    SUNS MET SPALVU,BET VĪRIETIS NETIKUMU NEKAD!
    Sargājiet savu bērniņu un bērniņa emocionālo stāvokli.tas jums ir tagad pats galvenais.

  9. Mīļās dāmas, meitenes, sievietes – ir jāaizver vienas durvis lai atvērtos citas un nekad , nekad nekāpjiet uz viena grābekļa divreiz !!!! Pēc savas pieredzes protu teikt !

  10. Mēģini , ja tas ir iespējams , dzīvo ar bērniem, un, ar laiku veido jaunu ģimeni. Tikai neuzkāp uz tāda paša grābekļa . Vēlu veiksmi!

  11. Es ar trim bērniem aizgāju prom,arī lūdzās bet nepiedevu,tāpat klīda pa kreisi un vienmēr kad satikās teica,ka tā ir pēdējā reize,esi drosmīga, nepadodies tādam dzērāja solījumam

  12. Neticiet otrai iespeejai. Tas ,kursh nodod vienreiz ,nodos arii otreiz. Juusu aizieshana buus vinjam maaciiba ,bet,jums, rakstura stiprinaashana. Juus viena nepaliksiet ,jo viirieshiem patiik stingras sievietes ,ar raksturu. Ljaujiet tikties ar beerniem tikai tad ,kad ir skaidraa praataa un tad jau juus redzeesiet ,kas ir kas.

  13. Varbūt,bailes .ka neizdzivosiet ar vienu algu,jo bērniņam daudz vajag?Mana pieredze saka,ka paliksiet ļoti stipra un neatkarīgā.Dzīvojiet Sev un nedomājiet par viņu.Un ticiet,ka pasaulē notiek brīnumi un rit tramvajā vai kur citur satiksiet gādīgi,mīlošu cilvēku,kurš būs paraugs jūsu bērniņam.Tagad visu savu mīlestību vajag dot bērniņam,nenožēlojat.Dzīve ātri iet un ko būsiet devusi bērnam saņemsiet atpakaļ.Bet vīrs,lai iet ,neticu ka būs labāk,es savu veselību ļoti sabojāju uz stresa dzīvojot.

  14. Nepakļaujies dresūrai man tāda pati situācija tikai esmu oficāli šķīrusies ,Vaino ka esmu pie visa vainīga es viņš tas svētais.Tikai maukojas pa labi un kreisi

  15. Sveika Skaistulīte !
    Lasot tavu aprakstu Lēmums ir tavā pusē ko tu domā darīt šai gadījumā, Es tādu nepieņemtu atpakaļ jo tādi reti kurš izmainās tik izmanto sievietes. kad jau saki kad viņš ir nācis lūgties dzērumā būdams, tad kādēļ to nedara pie Skaidra prāta. Lai es esmu Vīrietis, bet esmu redzējis daudz tādu situāciju , lai kāds dzimis tautā piedzeras reti kurš atnākot atpakaļ un mainās uz labo pusi, ja viņš redz laimi Pudelē tad tā arī ir viņa dzīves Laime . Jo vairs neko tādi cilvēki savā dzīvē neredz ….

  16. mes dzive sanemam to ko esam pelnijusi.Tapec ja uzskati ka esi pelnijusi labaku dzivi nesamierinies un tici ka satiksi cilveku kas negribes tevi sapinat.LAI VEICAS!

  17. Kas izdarīts-izdarīts.No savas pieredzes zinu,ka alkoholiķi nemainās.Man arī dēls dzer,un redzu,kā brūk viņa ģimene,cieš sieva un bērni.Sāc jaunu dzīvi,ne soli atpakaļ.

  18. Tādi nemainās un muļķes tās sievietes,kas no šādiem alkoholiķiem dzemdē bērnus domājot,ka tad viņš mainīsies!Padomājiet kādu nākotni Jūs sniegsiet saviem bērniem?Bērnam nav jāredz piedzēries mūlis!Pasaule degradējas,jo cik redzu citas domā,ka tas ir normāli!Vēl iesaka piedot!Fuj!

  19. Kad vīrs sapratīs,ka ģimene ir visdārgākais,tad viņš atnāks skaidrā un pats visu labos,bet ja joprojām uzstādīs noteikumus,tad tas ir viņa lēmums un tu nekādā ziņā to nedrīksti pieņemt.Cerams,ka satiksi tādu vīrieti,kuram jūs visi būsiet vajadzīgi un viņš par jums rūpēsies.Mīlēt,cienīt un rūpēties vajag par tādu vīrieti,kurš atbild ar to pašu,bet nevis par to,kurš grib tikai saņemt.Turies un centies atrast sava ābola otro pusīti!

  20. man bija tada situacija…izskiramies,virs uzdzivoja,bet vienlaicigi ludza piedod,piedevu,dzivojam,bernins vel piedzima,tagad puikam 1.10menesi un vis griezas atpakal vecajas sliedes,esi stipra un dzivo ar berniem,laiks dziede…

  21. Man buutu padaudz,ko teikt,jo ilgi ar liidziigu[pat veel sliktaaku kopaa nomociijos],bet teiksu iisi-pamet,padziivo viena[t.i.-ar beernu],gan naaks kcik labaaks[taa kaa man,uz ko nemaz nebiju domaajusi],un viss buus labi !

  22. Kas bijis,bijis.Tādi cilvēki kā viņš nemainās un nemainīsies…ja skrien pakaļ citiem brunčiem,tad arī skries visu laiku,ja bēdas slīcina pudelē,tad slīcinās vislaik,jo redz viņam tā vieglāk…tas ir kā narkomānam dabūt dienas devu…vis pārējais(jūs un bērni paliekat otrajā vietā).Es nepiedotu nekādā dadījumā!Nebūtu lupata,kuru izmet,noslauka kājas un pēc kāda laika domā,ka laba drēbīte bijusi.
    Dodiet dzīvei jaunu iespēju,jaunas durvis uz laimīgāku dzīvi,lai vairs nav jācieš jums un jūsu bērniem.
    Veiksmi!

  23. Pēc savas pieredzes iesaku šķirties.Dodot otru iespēju tikai iedrošināsi jauniem grēkiem (iespējams,ka sāks sist,kad piedzēries).Jāšķiras kamēr jauna,lai vēl varētu veidot savu dzīvi un paspēt nodibināt citu ģimeni,nevis ciest līdz sirmiem matiem,un attapties,kad vairs nevienam nebūsi vajadzīga.
    Pat,ja šķišanās sāpēs,tas nebūs mūžīgi.

  24. Lai cik skaisti viņš runātu, lai ko ari nesolītu- tie ir tikai tukši vārdi. Kā piemeram, būsi man blakus es nedzeršu, mainīšos uz labāko pusi, būšu pavisam cits cilvēks, darīšu visu labu, lai tikai butu kopā…. Hmm, bet vai tādiem cilvēkiem ir saprašana par to ko saka. Būt kādam par glābšanas riņki un tai pat laikā pašai aiziet postā. Nedomaju gan ka tā būtu pareiza izvele. Pirmām kārtām ir jāpadomā par sevi un saviem berniņiem, tēvs nekur nepazudīs. Galvenais, Tev pašai ir jātiek pāri šim periodam. Un tici man, laiks dziedē, ja ne šodien, rīt vai parīt, bet pienāks tāda diena, kad pati Sev pateiksi lielu paldies par savu izvēli. Galvenais – notici sev. Tu esi stipra un tev ir kā dēļ cīnities. Par piedošanu – ļaunu prātu turēt nevajag,vienkārši no attāluma piedod, lidz ar to dzīve arī būs gaišāka….

  25. no savas dzīves pieredzes varu teikt ka šādus cilvēkus var ārstēt tikai kaps cik reizes nepiedevu bet nekā -tagad jau daudzus gadus esmu atraitne un dzīvoju kā cilvēks -es viņu nenožmiedzu viņu piebeidza šņabis labāk ātrāk nav ko pārdomāt un piedot ja mīli bērnu AIZEJ ATPAKAĻ NESKATOTIES

  26. Šādās situācijās vienīgais pareizais lēmums ir – izšķirties oficiāli, jo ātrāk, jo labāk, un pārtraukt jebkādas attiecības ar bijušo. Citādi tas draud ar daudziem pazaudētiem dzīves gadiem. 99% gadījumu cilvēki, kuri sākuši regulāri dzert, uz labo pusi nemainās, tikai var uz kādu laiciņu sevi saņemt rokās, lai panāktu kaut ko sev vajadzīgu, toties pēcāk atsāks ar divkāršu sparu.

  27. Neesi pinkods un nedod 3 iespējas,kā arī nedod otru,jo tas nau piedodams un ja cilvēks neprat sevi pieradīt pirmo reizi,nepratīs arī otro reiz,jo tādi cilvēki reti,kad mainās un ko saprot,ja dzēra un vel krāpa ar kādu citu,hok skaitijāties kopā,tad nau ko,noželojams cilvēks,aks apsolijies milēt mūžam un cienīt,bet te jau laiz’h ar citu,viņš nau tā vērts

  28. Es pilnīgi piekrītu sievietēm kuras iesaka pārtraukt attiecības, un jo ātrāk , jo labāk! Tā ir elle! Rakstu jums no pieredzes. Neviens alkoholiķis nemainīsies, un viņu solījumi ir tukša muldēšana. Es tos esmu klausījusies līdz riebumam.Tas ir viņu dzīves stils. Jūs sabojāsiet dzīvi sev un bērnam. Palasiet par alkoholismu un sekām. Neticu, ka jūsējais būs izņēmums. Glābiet sevi un savu bērniņu, nevis viņu!

  29. Man ir tāds pats gadījums.Dzīvojam kopā jau 28 gadus,krita ceļos un lūdzās, ka vairs neies apkārt un nedzers.Piedevu, bet visus šos gadus nekas nemainījās.Vienīgi mazāk tagad dzer vienu reizi mēnesī, bet 4 dienas no vietas un 1 nedēļu neiet uz darbu, jo strādā pagaidu darbus.Uz citām sievietēm skatās, bet apkārt neiet.Tas ir tikai pēdējos 2 gados.Man ir dēls ar īpašām vajadzībām un kad viņš nedzer piedalās dēla audzināšanā un palīdz mājas darbos, bet man no šādas dzīves ir roku trīce uz nervu pamata.

  30. ai ai nee netici nevienam soliijumam, nezheelo vinju, pazheelo sevi un beernus, labaak dziivo viena nekaa zheelojot vinju un ticot vinjam pati visu muuzhu dziivosi ellee,ja jau esi aizgaajusi – pareizi un atpakalj neskaties. Diemzheel es piedevu, jo palika vinja zheel utt. tagad 23 gadi kopaa – lielaakas saistiibas, vairaak beerni, ka aiziet vairs nav iespeejams tik viegli, taapeec dziivojos vienaa stressa, asaraas, depresijaa utt. Viirieshi nemainaas . Varbuut nedzers juusu priekshaa, bet netikumi paliks.

  31. Divreiz vienā upē neiekāpsi. Kas brucis, sabrucis un nevar salāpīt. Ja jau piedzēries iet lūgt sākt visu no gala, tad , saproti, tur runāja šņabis nevis tas cilvēks. Pats esmu mēģinājis “sākt visu no jauna”. Nekas nekad nesanāk. Tici man, esmu nodzīvojis 62 gadus un neesmu saskāries ar to, ka “labojoties” kaut kas labs arī iznāktu.
    P.S. Arī sievietes dzer un zinu, kā ir barjeras tajā pusē.

  32. Alkoholiki nemainas, ta man sada situacija, teica, kad prasiju padomu. Nenoticeju un panemu atpalal, ko nacas nozelot jau pec tris menesiem. Skirieties.

  33. Mums ir dota,tikai viena dzīve!Tādi vīrieši,sievietes dzīvi bradâ un traumē bērnus.Iet prom neatskatoties,šie vīrieši mīl tikai sevi.Iesaku,nekautrēties līdzcilvēkiem lūgt palīdzību,ja nepieciešams.

  34. Ja jau tik ilgi neesat kopa,ted tiešām jāpārdomā vai tev ar vinju ir labāk vai bez.
    Man kad piedzima 1.berns,manejais dzēra dien dienā,maz trūka,lai es aizeju,jo nepelnija gandrīz neko un psihologiski tas ir grūti,kad tu vinju redzi skaidrā no rita pirms darba un viss.Bet viss ir mainijies,pateicoties tam,ka nonaca slimnīcā un tagad veseliba neatlauj ta dzert
    Bet tev,ja nenotiks brinums kā man,tad nu labak nesaiet kopā.TEV IR JADOMĀ PAR BERNIEM.Tas ir pats svarigakais dzivē.

  35. Līdzīga situācija… NEKAD netici un nepidod… Nekādu otro iiespēju-tas,ka piedošanu prasīja piedzēries un jau saticies ar citu-dzērājs, draņķis un izmantotājs… Ja tādam padosies-savu un bērnu dzīvi sabojāsi pilnīgi…

  36. Parasti tādos gadījumos saka-viena pagale nedeg.Rodas jautājums-tad kāpēc viņš dzēra,dzeršanai jābūt kādam iemeslam?Izvērtējat arī savau lomu šajā situācijā.To neviens nezina,tāpēc objektīvu padomu te dot nevar neviens.Ja jūtat,ka varat piedot,ja redzat,ka vīrs ir mainījies un jūs abi patiesi gribat saglabāt gimeni,tad jāklausa savai sirdij-riskējat dot viņam otro iespēju.Apstākļi ir dažādi,tāpēc izlemt varat tikai jūs pati,jo katrs jau mācās tikai no savām kļūdām,lai kāda te nebūtu pieredze-mēdz būt arī izņēmumi.

  37. Ja virs dzer, tici man tadi nemainas. Ja saiesiet kopa, sakuma nedzers bet kad bus viss pa vecam tad viss atkal bus tapat. Man ta ir bijis, esmu devusi iespejas daudz, bet tas atkartojas. Vari savam sirds mieram pedejo iespeju dot lai parliecinatos vai mainas vai ne, un tad pienemt lemumu. Ja otra pusite dzer, ta nav dzive.

  38. Nav ko ņemt atpakaļ, ja jau ir vēl bijis pie citas, tad tur arī lai paliek! Ja jau viņa vienā brīdi ir bijusi labāk par tevi viņa skatījumā, tad tā lai arī dzīvo. Tev nav sava dzīve jābendē un bērnu dzīves ar. Tie kas dzer – nemainās, un ja lūdzies atpakaļ dzērumā, tas parāda tikai to, cik vājš viņš ir. Ka viņam vajag kādu, kas viņu “vāc”! Un tai nav obligāti jābūt tev. Tu vari dzīvot laimīgu un piepildītu dzīvi un skatīties cik laimīgi aug tavi bērni, un priecāties, ka viņiem būs laimīga bērnība, nevis norūpējusies māte un piedzēries tēvs! Tavi bērni ir pelnījuši labāku dzīvi nekā tava šobrīd ir iegriezusies, tāpēc iemāci viņiem visu to labo. Un kad dzīve būs iekārtojusies un visa sāpe norimusi, tad arī dzīve pati jums jaunu un labāku tēti atsūtīs! Turies!
    Neviens dzērājs nav bērnu vērts!!!

  39. Domāju,ka cēlonis jāmeklē sevī,jāpatin filma atpakaļ un jāpadomā,kāpēc,par ko?Ja celonis tiks atrasts,situācija atrisināsies pati no sevis.Ja vienkārši pagriezīsiet tam cilvēkam muguru,situācija atkārtosies atkal un atkal,kamēr mācība netiks apgūta.To no savas pieredzes saku.

  40. suns akotu maina,bet cilvēks ieradumus nemaina!!!
    manā gadijumā bērni nebija,un paldies tur augšā sēdošajam,ka nepieteicās.
    mans izbijušais mīlēja gan iedzert,gan automātos pasēdēt…. un rokas palaist(labi ja tikai rokas), bet atgriezos ar domu,gan jau cilvēks būs apdomājies un mainijies.. atgriezos pēc pusgada prombūtnes,abiem bija citas attiecības tajā pus gadā…
    un tagad varu pateikt,ka man galva nebija īstajā vietā, kad atgriezos, jo izbaudiju pašus trakākos momentus. ne tikai alkoholu,bet aī tiešām lielu fizisku spēku…
    un tad pēc tās pēdējās reizes atļāvās apskaut un pateikt,:”piedod mīļā,tu tak zini,ka Tevi mīl!” un mana atbilde tajā mirklī bija tikai viena:”ja tā ir mīlestība,tad Pa**l N***j…. “un aizgāju ar saplēstām drēbēm,trīcoša kā apšu lapa un ilgi nevienu nepielaidu….
    apdomājies kārtīgi un paklausies sirdi uzmanīgi,vai to vajag,dēļ bērniem… viņi jūt,ka mājās ir slikta aura… tev vajag lai bērni uzaug sliktā aurā un bērniem veidosies priekšskats par ģimeni,to ko viņi redzējuši…. uzdod jautājumu sev,vai tu to vēlies?

  41. Neviens no malas Tev neiedos pareizo recepti, kā rīkoties. To, ka Tu esi uz pareizā ceļa, Tu zināsi tad, ka Tev vairs nevajadzēs lūgt padomu no malas. Līdz tam jebkādi ieteikumi ir bezjēdzīgi. Tomēr kļūdu mūsu rīcībā patiesībā nav. Jebkura pieredze ir, lai no tās mācītos. Jebkurš mīnuss nākotnē kļūs par plusu.

  42. Juusu vieta es saku klausies savai sirdsbalsij, neparaksties tam teroristam un ka tu vari paklauties vina izdaribamnepaklauj savu bernu briesmam un ej prom un neskaties atpakal SUNS SPALVU MET BET TIKUMU NEKAD………… ar patiesu cienu jautajums vai Jus to velaties

  43. zuze
    Mana situācija biia tāda pati vecākajai bija 6 gadi mazajai 3 mēn . piedevu vis turpinājās aiz gāju otrreiz, ne reizes neesmu nožēlojusi tagad ir pagājuši 30 gadi mazbērni jau palieli n evajag mocīt ne sevi,ne bērnus Jaunajā ģimenē tas pats tākā arī nejau sievietes pie vainas

  44. …Ja Tu esi spējīga vilkt pati visu, bez atbalsta. Tad visa Tava enerģija būs izdedzināta, viss balstīsies uz Tavas veselības. Protams, ka nevajag Tev to, Tu jau sākumā aizgāji prom no viņa, kāpēc Tev sevi upurēt, viņam Tu esi izdevīga. Viņš neko nezaudē, bet TU…….

  45. Te Pičuks izmeta zelta frāzi- pameklē vaini sevī ! Nu neklausi gan , nemeklē vaini sevī! visi dzērāji vienmēr vaino citus, nekad sevi. ja vīrs būtu nolēmis mainīt dzīvi jūsu dēļ, viņš sāktu ar to, ka atmestu dzeršanu, bet nē taču, nāk uz draudzīgām pārrunām sadzēries. Daudz prāta nevajag, lai saprastu, ka tas putniņš citu dziesmu nedziedās, tā pati laba gana. Domā, meiten, domā! Padomā, vai ir vērts savu un bērnu mūžu ļaut samaitāt vienam, kam pudele dārgāka par visu!

  46. Padzīvojiet vien atsevišči, lai prāda ka var bez dzeršanas. Es domāju nevis pāris nedēļas bet vismaz gadu. Un tad arī redzēsi vai ir tā vērts.

  47. Labdien! Es iesaku pie notāra noslēgt laulību līgumu. Kaut arī viņi ir precējušies. Pie līguma nepildīšanas – šķiršanās, pa īstam

  48. Labdien, NEŅEMIET VIŅU ATPAKAĻ!!! NEKĀDĀ GADĪJUMĀ!
    Alkohola atkarību vēl varētu cerēt, ka apstādinās, mainīsies, bet tas,ka ir/bija cita, manuprāt, pilnībā ir sagrāvis Jūsu attiecības. Tas atkartosies vēl un vēl, īpaši, ja dzer..
    Nav jēgas savu dzīvi bendēt. Un vislielākais naivums ir cerēt, ka izmainīsim vīrieti. Mēs varam vai nu pieņemt kā ir, vai pagriezt muguru!
    Vēlu Laimi!!!

  49. Sievietei ir jāzin, ko viņa vēlas…Vispirms ir jāizprot līdz galam sevi, un tad pieņemt lēmumu, kā rīkoties. Bet, ja pieņemts lēmums – aiziet, no tā nevajag atkāpties. Ja vīrs vēlas izrunāties, vajag to darīt, izsakot savas vēlmes. Ja tās viņam nav pieņemamas, lai pats domā, ko darīt, tā ir viņa izvēle. Galvenais ir jau pirmajā reizē nemainīt savu viedokli…
    Lai izdodas visu atrisināt!

  50. Es ari ar tadu dzivoju kopa,metu araa,bet nekur vins neiet,tik dzer vislaik,svin katru sikumu,dzeruma sit un nirgajas par berniem,skaidra telo ka neatceraa neko,es vinu dzenu prom,bet vins notelo nabadzinju ka es esu vainiga pie visa,draud pat skaidraa.

  51. Gaidi kad viņš saņems algu notelo kad esat samierinājusies….Nu un tad suuc viņu ārā kamēr sauss…..pēctam pasūti

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.