1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 5. septembris : darbs virzīsies pareizi, tomēr ne bez sarežģījumiem

 

karrjeraDienas lielākā daļa ritēs saspringtā gaisotnē, tomēr tas nevienu nenovirzīs no nospraustā mērķa. Pastiprināsies tieksme piekrist riskantiem piedāvājumiem, tomēr jābūt piesardzībai, lai neiekultos nepatikšanās.

 

AUNS

Ja pēdējā laikā darba lietās neveicās, tad šajā dienā problēmu beidzot izdosies atrisināt. Esiet piesardzīga, pārrunās pieturieties pie sava viedokļa, tomēr neesiet agresīva, neprasiet neiespējamo, saglabājiet loģiskas domāšanas robežas.

VĒRSIS

Ir daudz enerģijas, pat visambiciozākajos projektos būs pavisam niecīgs risks. Panākumi gaidāmi pat vissarežģītākajos plānos.

DVĪŅI

Šodien liela iespēja īstenot pašus sarežģītākos plānus. Ieklausieties pieredzējušu cilvēku padomos, tie jūs ievirzīs pareizās sliedēs.

VĒZIS

Jupiters, sekmju aizbildnis, dod iespēju profesionālos sākumos, tomēr Marss dos savu nepacietības devu. Jā, gribēsies šos mērķus sasniegt pēc iespējas ātrāk, taču jāsaprot iespējas. Saglabājiet mieru un vēsu prātu.

LAUVA

Jūs pret visu attieksieties nopietnāk, par mērķi nostādot savu vietu (un iespējamu paaugstinājumu) darbā. Ir pats labākais laiks pabeigt iesāktās lietas un sagatavoties jauniem izaicinājumiem.

JAUNAVA

Smagi strādāsiet, tomēr darbs uz priekšu lāga neies, reizēm gribēsies nolaist rokas. Tomēr ir jācenšas, un savu agri vai vēlu panāksiet. 

SVARI

Diena ir laba visiem darbiem saistībā ar rakstniecību un komunikāciju. Iespējams, iepazīsieties ar kādu noderīgu un visādi citādi patīkamu cilvēku.

SKORPIONS

Diena pozitīva, tomēr būs neliela nestabilitāte darbā. Par jums tenkos ne visai glītas lietas. Lai arī kas, tomēr planētas neļaus novirzīties no mērķa un darba ceļu nostabilizēs.

STRĒLNIEKS

Zvaigznes radīs nelielu nestabilitāti profesionālajā sfērā. It kā būs veiksme, bet mērķis būs jāsasniedz ar piepūli un veiklību. Esiet ļoti uzmanīgs.

MEŽĀZIS

Attiecības ar kolēģiem nebūs vienkāršas, bet tas viss klusas skaudības dēļ. Situācija jāpieņem ar sapratni un bez negatīvām emocijām.

ŪDENSVĪRS

Enerģiskais Jupiters jūs padarīs tik ambiciozus, kā vēl nekad. Gribēsies uzvarēt, reizēm meklēsiet arī konfliktus. Sajutīsiet riskantu pasākumu garšu.

ZIVIS

Kolēģi jums skaudīs, tādēļ darbā būs neliels sasprindzinājums. Netērējiet spēkus tukšos attiecību skaidrojumos.

 

Pēc orakul.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.