2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Vispārējais horoskops – 6. septembris : laba diena, tikai jāstrādā

 

ezisDiena būs samērā mierīga. Jums būs daudz ideju, kas turklāt viegli realizēsies. Un, ja kaut kas nenotiek, tad tas ir tikai slinkuma dēļ. 

 
AUNS
Jūs mainīsiet stāstu, scenāriju vai mācību stundu, lai par tēmu ieinteresētu jaunos cilvēkus. Ar lielu iedvesmu strādāsiet pie idejas, vārdiem, grāmatām un citām radošajām lietām.
 
VĒRSIS
Tiks atzīta jūsu karjera vai darba prasmes. Jums patiks risināt sarežģītas problēmas, rast dažādus risinājumus un atrast izeju no pat visbezcerīgākās situācijas.
 
DVĪŅI
Šodien būs visai mierīga diena atšķirībā no vakardienas brāzmainajiem notikumiem. Starp citu, ar vieglumu pieņemsiet pareizus risinājumus, izvēlēsieties pareizu dzīves maršrutu, dosieties pretī savas karjeras virsotnēm un veiksmei. 
 
VĒZIS
Sāksies jauns dzīves posms, kurā apvienosiet savu pieredzi, zināšanas un citu informāciju, un to pārvērtīsiet kādā mērķtiecīgā darbībā. Tā varētu gan jauna veikala atvēršana, gan arī prakses sākums zobārsta vai masiera amatā.
 
LAUVA
Jūsu karjera var būt saistīta ar ārējo izskatu, to, kā jūs pieņems apkārtējie. Pieturoties pie lietišķā stila, jūs varēsiet profesionāli domāt un atstāt iespaidu uz tiem ļaudīm, kuri varbūt jums noderēs nākotnē. 
 
JAUNAVA
Piedaloties kolektīvos pasākumos, jūs radīsiet vajadzīgo  iespaidu.  Būs labs progress šajā rītā iecerētajam. 
 
SVARI
Pienācis laiks lietišķo īpašību apkopošanai. Jaunās tehnikas izpētes procesā jūs uzņemsiet vajadzīgu informāciju, iegūsiet pieredzi un izmantosiet zināšanas praktiskajā darbībā. 
 
SKORPIONS
Šīs dienas rītā ar sapņiem padalīsieties mīļotā cilvēka sabiedrībā, atšifrējot to nozīmi. Šodien arī tā diena, kad jūs varēsiet droši saņemt savu tuvo cilvēku atbalstu. 
 
STRĒLNIEKS
Šodien pabeigsiet aizsāktās lietas. Tos projektus, kuri bija piebremzēti, jūs atsāksiet ar jaunu sparu.
 
MEŽĀZIS

Jūsu spēja pārvaldīt attiecības ar apkārtējiem no rīta “nestrādās”, sapulci labāk sasaukt pēcpusdienā, un tad paziņot galveno. 

ŪDENSVĪRS
Šodien, dodoties uz darbu, esiet piesardzīgi uz ceļa. Visādi citādi radoša un izdomas pilna diena.
 
ZIVIS
Jūsu emocionālās vajadzības tiks apmierinātas caur stabilitāti un patstāvību.  Bet tas, ka visiem darbā un sadzīvē esiet vajadzīgs, tas vēl vairāk silda sirdi.
 
 
 

2 KOMENTĀRI

  1. Sodien es laimi gusu dabas mates apskavienos..pirmo reizi soruden dosos dzervenes…purvs..briniskiga dabas ainava vaivarinu smarza.purva priedites un sarto dzervenu sunu paklaji.briniskigi relaksee..dzervju klaigas..sie skaistie karaliskie putni driz dosies projam ..krasas smarzas skanas..veido dabas un cilveka dveseles harmoniju..nav skaistaku izjutu.nav labakas sabiedribas par purvu…ak daba mana milestiba tu esi vieniga kas sai pasaulee vel ir tik tira skaista un pirmatniga..lai visiem jauka darba nedela…….

  2. Sodien es laimi gusu dabas mates apskavienos..pirmo reizi soruden dosos dzervenes…purvs..briniskiga dabas ainava vaivarinu smarza.purva priedites un sarto dzervenu sunu paklaji.briniskigi relaksee..dzervju klaigas..sie skaistie karaliskie putni driz dosies projam ..krasas smarzas skanas..veido dabas un cilveka dveseles harmoniju..nav skaistaku izjutu.nav labakas sabiedribas par purvu…ak daba mana milestiba tu esi vieniga kas sai pasaulee vel ir tik tira skaista un pirmatniga..lai visiem jauka darba nedela….

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.