1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 9. septembris : būs dažas aizķeršanās, bet ar pacietību viss izdosies

 

indiete

Pretrunīga diena darbā. Kolektīvā būs strīdi, dažiem skaudīs. Bet, darot savu ikdienas darbu, nedaudz nogaidiet, un viss atkal nostāsies savās vietās. 
 
AUNS
Vajadzēs atrast kompromisu starp novatorismu un elastību. Diena sola patīkamas pārmaiņas visās profesionālajās jomās, bet pie noteikuma, ka pieliksiet pūles. 
 
VĒRSIS
Sargieties no skauģiem! Jums nāksies aktīvi aizstāvēt pozīciju, ne dusēt uz lauriem. Neiegrimstiet utopiskos projektos. 
 
DVĪŅI
Visi pieņemtie lēmumi ar grūtībām tiks īstenoti. Vienkārši nogaidiet, risinājumi pēc pāris dienām kļūst vieglāki.
 
VĒZIS
Tie, kuri nesen pārdzīvoja par darba lietām, šodien var uzelpot. Planētas palīdzēs pielāgoties pārmaiņām, kā arī uzlabos situāciju darba vietā un apkārt tai. 
 
LAUVA
Šodien nevajadzētu novirzīties no iestaigātiem ceļiem, turieties pie tradīcijām, tās nesīs panākumus.  Dumpīgais gars tikai provocēs konfliktus, bet bez tiem jūs varat iztikt. 
 
JAUNAVA
Planētas provocēs iniciatīvu un ambīcijas profesionālajā jomā. Jūs nebaidīsieties riska, tieši otrādi, citi no jums iekarsīs. Bet jūs daudz strādāsiet un tiksiet pie labiem panākumiem. 
 
SVARI
Dienas sākums nebūs pārāk veiksmīgs, pastāvīgi radīsies kādas problēmas, aiztures un šķēršļi. Jābūt pacietīgai,tad pēc īsa brīža viss pavērsīsies jūsu labā. Iespējams, dabūsiet pat paaugstinājumu. 
 
SKORPIONS
Kolēģi nenovērtēs pēc jūsu paveikto, daži pat visai skaļi kritizēs. Par laimi, tas nekādi nemainīs attieksmi pret jums no priekšnieku puses. 
 
STRĒLNIEKS
Zvaigznes palīdzēs iemiesot dzīvē jūsu profesionālās ambīcijas. Saturns palīdzēs doties uz priekšu un profesionāli attīstīties. 
 
MEŽĀZIS
Ja strādājat viena, tad bez pūlēm sasniegsiet labus rezultātus. Bet, ja strādājat komandā, tad būs zināmas grūtības ar iederēšanos kolektīvā.
 
ŪDENSVĪRS
Šī diena no jums prasīs vismaz daļēju upurēšanos darbā, lietas ķersies burtiski uz katra soļa. Bet svarīgi ir turpināt savu darāmo un virzīties uz priekšu. 
 
ZIVIS
Darbā pavērsies lielas perspektīvas, pateicoties planētu atbalstam. Viss ir saistīts ar jūsu mērķtiecību, šī būs pavisam auglīga diena. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.