6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mīlestības horoskops 12. septembrim : attiecības uzlabosies, brīvajiem gaidāma iepazīšanās

 

paritis

Šīs dienas horoskops vēsta, ka attiecības būs stabilas, vēlēsieties vēl vairāk iepazīt savu otru pusīti, pieņemt nopietnus lēmumus saistībā ar kopdzīves jautājumiem. Brīvajiem gaidāmas daudzsološas iepazīšanās, kas var nest lielo mīlestību.

AUNS

Ja jums ir otra pusīte, jūsu pārmērīgās alkas pēc brīvības var kļūt par konfliktu iemeslu. No otras puses, Jupitera ietekmē jums varētu būt vēlme pieņemt un saprast ne tikai sevi, bet arī savu partneri, un tā ir laba zīme. Ja partnera nav, šī diena sola visjaukāko iepazīšanos. Nesteidziniet notikumus, lai nepiedzīvotu vilšanos. Šā vai tā, varat rēķināties ar pozitīvām pārmaiņām personīgajā dzīvē.

VĒRSIS

Ar lielu mīlestību centīgi veidosiet savas laulības laimi. Ja pēdējā laikā attiecībās viss nav bijis īpaši gludi, pacentīsieties, lai nekas tāds vairs neatkārtotos, lai starp jums un otru pusīti valdītu pilnīga harmonija. Ja jums nav otras pusītes, tad skaudrāk kā nekad izjutīsiet vientulību. Bet tieši šodien beidzot varat satikt savu laimi.

DVĪŅI

Mēness šodien palīdzēs nokārtot personīgās dzīves jautājumus. Kopā ar savu mīļoto veidosiet nākotnes plānus un projektus, un burtiski jutīsiet, kā savstarpējās attiecības nostiprinās. Ja savu mīlestību esat ieguvusi nesen, tad šobrīd aizdomājieties par laulības slēgšanu vai kopdzīves uzsākšanu ar savu izredzēto. Tikai atcerieties, ka kopā būt nozīmē arī kopā risināt problēmas, kuras nekad nerastos, ja būtu viens.

VĒZIS

Neptūns pozitīvi ietekmēs attiecības ar izredzēto. Būsiet noskaņota ļoti nopietni, pie sirds ņemsiet jautājumus, saistītus ar uzticību un godu, taču tajā pat laikā varēsiet brīnišķīgi satikt ar mīļoti cilvēku, nebūs garlaicīgi viņa kompānijā. Bet, ja partnera nav, zvaigznes sola iespaidīgu iepazīšanos, ļoti ātri sapratīsiet, ka tā nav vienkārši garām slīdoša aizraušanās.

LAUVA

Nepatīkamo pārsteigumu planēta Saturns atstās iespaidu uz jūsu attiecībām ar dzīvesbiedru, bez sarežģījumiem šajā jomā neiztikt. Īpaši, jo jūs nebūsiet noskaņota uz kompromisiem. Ja otras pusītes nav, izjutīsiet vēlmi pēc mierīgas, līdzsvarotas personīgās dzīves. Diemžēl reālu rezultātu tik drīz nesagaidīsiet.

JAUNAVA

Attiecībās ar mīļoto viss būs mierīgi. Vienīgi Marss jūsu noskaņojumu padarīs kareivīgu. Otra pusīte būs stāvā sajūsmā par jūsu dedzību. Vientuļajām Venēra sola jaukas iepazīšanās, kuras būs pilnas ar simpātijām un savstarpējo pievilkšanos. Nešaubieties par savu spēju patikt.

SVARI

Pateicoties Venēras ietekmei, jums ir iespēja labāk izprast savu otru pusīti. Ja to izmantosiet, kļūsiet daudz laimīgāka savā laulībā. Ja jūsu sirds ir brīva, neviens jums šo nenovērtējamo brīvību nenozags, tā jums liksies. Dzīve varbūt pat šodien var jūs pārliecināt par pretējo.

SKORPIONS

Ja esat vientuļa, šodien gaidāma liktenīga satikšanās. Sākumā var būt grūti atzīt, ka esat iemīlējusies. Nebaidieties atvērt savu sirdi, zvaigznes sola laimi mīlestībā. Bet, ja jums ir otra pusīte, centieties viņā vairāk iedziļināties, zvaigznes sola, ka to nenožēlosiet.

STRĒLNIEKS

Būsiet ļoti laimīga ar savu otru pusīti. Star jums valdīs absolūta harmonija, varēsiet viegli izteikt savas slēptākās jūtas, būsiet pārliecināta par to, ka jūs sapratīs un pieņems, ka jūs esat mīlēta un vēlama. Ja esat vientuļa, tad ziniet, ka zvaigznes sola veiksmi mīlestībā, tās palīdzēs vieglāk izveidot kontaktu, ātrāk atrast vajadzīgos vārdus un vispār patikt cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Venēras ietekme palīdzēs piedzīvot neaizmirstamus mirkļus mīļotā cilvēka sabiedrībā. Savstarpējā kaisle, drosmīgie kopīgie plāni, piesātinātais dzīvesveids – to visu sola zvaigznes. Baudiet savu laimi. Bet, ja esat brīva, Venēra sola patīkamu iepazīšanos. Centieties vairāk būt cilvēkos, lai palielinātu savas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Attiecības ar dzīvesbiedru kļūs nopietnākas. Venēra palīdzēs labāk saprast mīļoto, pilnīgāk izteikt savu mīlestību un maigumu, kas būs ļoti nepieciešams. Jūsu parastā ieturētība sāk šķist neizturama. Ja jums nav partnera, šī diena sola jaunu romānu, kura pamatā būs intelektuāli dvēseliska pievilkšanās. Pievilks cilvēki ar oratora prasmēm un izteiktu intelektu.

ZIVIS

Plutons ietekmē jūsu attiecības ar partneri un iedveš pārliecību, ka jūsu jūtas ir patiesas. Abi veltīsiet viens otram ļoti daudz uzmanības un rūpju. Ja esat vientuļa, sapņosiet par ciešām attiecībām, laulību, bet nevarēsiet izlemt par konkrētu soļu veikšanu. Varbūt jums ir sāpīga pagātnes pieredze? Ja tā, tad laiks to atlaist un atvērties nākotnei.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.