0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Flirta horoskops 15. septembrim : nesteidzīgi, bet ar pārliecību ejiet uz mērķi

 

flir

Šīs dienas enerģijas vienlīdz spēcīgas būs divās frontēs – būs izcili laba diena iekārotā cilvēka savaldzināšanai, tomēr jāvēro savs prāta stāvoklis, ļoti iespējams, labāk šodien pievērsties darba jautājumu risināšanai.

AUNS

Ja kāds no apkārtējiem kritizēs jūsu pieeju personīgajai dzīvei, neieņemiet aizsargpozīciju un nesāciet strīdēties. Labāk uzmanīgi ieklausieties tajā, ko viņš cenšas pateikt, iespējams, viņa idejas var noderēt.

VĒRSIS

Nāksies saskarties ar diezgan daudz nopietnām grūtībām un šķēršļiem personīgajā dzīvē, bet tas nekādā gadījumā nav iemesls skumjām vai bezspēcībai. Esiet pacietīga, nedaudz nogaidiet. Pavisam drīz veiksme atgriezīsies jūsu pusē.

DVĪŅI

Neslēpiet savas maigās jūtas pret sev interesējošo cilvēku, citādi viņš diez vai sapratīs slēptos mājienus un signālus, ko viņam sūtāt, tāpēc skaidri pasakiet, kas notiek jūsu dvēselē.

VĒZIS

Šī diena būs piesātināta un saspringta. Uzmanība būs jāpievērš daudzajiem svarīgajiem darbiem. Diezin vai atliks laiks, ko pavadīt kopā ar interesējošo cilvēku. Vienkārši pabrīdiniet viņu par to un ne par ko nepārdzīvojiet. Ļoti drīz atkal varēsiet atsākt aktīvu komunikāciju.

LAUVA

Diena veiksmīga attiecībās ar citiem cilvēkiem. Izdosies satuvināties ar iekāroto, un varēsiet iegūt daudz jaunus pielūdzējus un paziņas.

JAUNAVA

Varēsiet gūt būtiskus panākumus mīlas jomā. Pēdējā laikā attiecībās ar cilvēkiem esat ieguldījis daudz pūļu, šodien beidzot tās atmaksāsies.

SVARI

Neizrādiet pārlieku lielu interesi par citu cilvēku personīgo dzīvi. Viņi nebūs noskaņoti jūs informēt par tajā notiekošo. Koncentrējieties labāk uz savu mīlas dzīvi, citu dzīves atstājiet viņu pārziņā.

SKORPIONS

Laba diena, kad aizmirst par piesardzību un veikt drosmīgu soli privātajā dzīvē. Uzaiciniet uz tikšanos cilvēku, kurš līdz šim likās nepieejams. Šoreiz viņš nespēs piedāvājumam pretoties.

STRĒLNIEKS

Šodien būsiet ļoti ambicioza un mērķtiecīga, gribēsiet pacelt savu latiņu augstāk. Vispirms jūsu uzstājība parādīsies karjeras jomā, taču to varēsiet izpaust arī citās savas dzīves jomās, t.sk. attiecībās.

MEŽĀZIS

Ieturiet pauzi un nedaudz atpūtieties. Šobrīd jūsu enerģētiskais līmenis ir pazemināts, tādēļ šodien nav vēlams aktīvi meklēt mīlestību. Relaksējieties un pavadiet vakaru mierā un klusumā.

ŪDENSVĪRS

Ja līdz šim jūs nomocīja kāda problēma, tad šodien ar to viegli tiksiet galā. Taču jūsu prāta stāvoklis šodien nav piemērots aktīvai mīlestības meklēšanai. Būsiet racionāla un lietišķa, tāpēc labāk koncentrējiet uzmanību uz karjeras jautājumiem.

ZIVIS

Šodien būsiet īpaši pievilcīga un asprātīga, apkārtējie jūsu dēļ būs kā bez prāta, tādēļ šī diena ir lieliska mīlas meklējumiem. Parādiet sevi visā krāšņumā un sagatavojieties iegūt daudz kaislīgu pielūdzēju.

 

Pēc orakul.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.