3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Mīlestības horoskops – 17. septembrim : veiksies gan ģimenē, gan mīlestībā

 

parito

Šodien ir viena no labākajām dienām gadā, ja runājam par notikumiem mīlas frontē. Ģimenē viss būs mierīgi un lieliski, visi strīdi ir pagātnē. Šodien var notikt liktenīgas iepazīšanās, tomēr notikumi nav jāsteidzina. 
 
 
AUNS
Merkūrs jums dos spēku uzturēt labas attiecības ģimenē, un otrā pusīte būs ļoti vēlīga, pildīs visas jūsu vēlmes un pat dažas kaprīzes.  Tomēr pacentieties arī pati kādu viņa vēlmi izpildīt. Brīvajām būs iespēja atrast mīļoto, ar kuru būs perfekta saderība, tomēr nesteidziniet notikumus.
 
VĒRSIS
Labas perspektīvas mīlas frontē. Lieliska diena, lai ar kādu iepazītos.
 
DVĪŅI
Mīla virzīs jūsu dzīvi. Būsiet tik pievilcīga, ka īstais jūs pamanīs arī cilvēku pūlī. Ģimenes lokā – viss lieliski, harmoniski.
 
VĒZIS
JupIters dos panākumus it visā, jo sevišķi attiecībās ar dzīves draugu. Ja iepriekš bijuši kādi strīdi, tad šodien salabsiet. Ja jums vēl nav savas ģimenes, jūsu redzes lokā var uzrasties cilvēks, kas būs mūža otrā pusīte. Ļaujiet savām jūtām nest uz priekšu. 
 
LAUVA
Ja esat viena, tad šodien iemīlēsieties. Kāda izlems tēlot slikto meiteni, lai vairāk izdalītos no pūļa. Ģimenē viss būs lieliski, neskatoties uz maziem strīdiņiem par dzīves sīkumiem. 
 
JAUNAVA
Cieniet savas pašreizējās attiecības, spēcīgās attiecības ir pāri sīkiem iekāres mirkļiem un kaislībām no tālienes.  Pirms pieņemiet kādu radikālu lēmumu, kārtīgi padomājiet un visu apsveriet. Jūsu temperaments šodien ir tik ugunīgs, kā vēl nekad. Neaizmirstiet par aizsardzību.
 
SVARI
Ģimenes dzīvē viss šodien būs lieliski un mierīgi. Bet, ja esat viena, tad var gadīties kāda drāma. Var gadīties, ka jūsu apkārtnē var uzrasties kāds, kas izmainīs visu jūsu dzīvi. 
 
SKORPIONS
Jūsu otrā pusīte var uz jums paļauties, taču par to vajag padomāt reizēs, ja jums ir smags darbs, un ģimene jūs redz tikai vēlos vakaros. Šodien pacentieties ātrāk pārnākt no darba, ja strādājat brīvdienā, samīļojiet dzīves draugu un esiet laipna. Ja esat viena, būs iespēja satikt nākamo otro pusīti. Kad un kur, tas gan ir noslēpums!
 
STRĒLNIEKS
Zvaigžņu ietekmē radīsies nepamatota greizsirdība, varbūt ģimenē sarīkosiet strīdu. Vienatnē sapņosiet par bruņinieku baltā zirgā un salīdzināsiet šo tēlu ar reāliem cilvēkiem. Labāk to nedariet, atpūtieties, un rīt atkal viss būs savādāk. 
 
MEŽĀZIS
Ģimenes dzīve būs cieša, atbalstīsiet viens otru, sapratīsieties no pusvārda. Ja esat dzimusi zīmes pirmajā dekādē, ģimenē gan var nebūt viss mierīgi, kāds nepārdomāts vārds var novest otro pusīti pie agresijas. Šajā dienā labāk strīdus neuzsākt. Ja jums vēl nav ģimenes, tad netveramas laimīgas noskaņas liks palūkoties uz visu dzīvi, tostarp arī uz kādu cilvēku kā iespējamu nākamo otro pusīti. 
 
ŪDENSVĪRS
Ģimenē attiecības būs stabilas. Iepriekšējie negaisi ir nodārdējuši, un priekšā ir skaidrs laiks – tā varētu raksturot nākamo periodu. Galvenais, nepieņemt mīļoto cilvēku kā algu, tad problēmas atgriezīsies. Vientuļniekiem šis ir pārdomu laiks, bet uz mīlestību nāksies pagaidīt. 
 
ZIVIS
Gribēsiet būt brīva un neatkarīga, taču ne vienmēr varam dzīvot kā gribas. Attiecības ar otru cilvēku prasa zināmus kompromisus. Ja jūsu sirds ir brīva, tad šodien var notikt lielā un liktenīgā tikšanās. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.