1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Skaistas krūtis, vēders un dibens ar šiem vingrojumiem

 

lec

Piedāvājam dažus vienkāršus un iedarbīgus vingrojumus krūšu un roku tvirtumam, plakanam vēderam un formīgai pēcpusei.

Krūtis

Lai piepaceltu krūtis, nepieciešams krūšu muskuļu treniņš, kam lieti noder atspiešanās. Nostājies uz ceļiem un pumpējies.

Svarīgs ir arī pareizs krūšturis – tas ne tikai uzlabo vizuālo izskatu, bet arī pasargā krūtis no traumām, sastiepumiem, ādas stiepšanās.

Rokas

Vingrojumu izpildi stāvot kājās. Paņem rokās hanteles, rokas gar sāniem. Tad tās lēni cel caur sāniem uz augšu līdz plecu līmenim, paturi, tad tik pat lēni laid lejā. Izpildi vingrojumu iespējami lēni, kontrolē katru kustību, atkārto 15-20 reizes.

Izgaismo līniju no atslēgas kaula pāri plecam līdz elkoņa locītavai ar gaišu un mirdzošu pūderi, tas novērsīs uzmanību no vēl neuztrenētajām rokām.

Vēders

Labākais ātram rezultātam – regulārs vēderpreses treniņš. Apgulies uz grīdas, kājas ceļos saliektas, rokas aiz galvas, cel ķermeņa augšdaļu 45 grādu leņķī no grīdas, lēni laid lejā. Atslābini kaklu, to nedrīkst nodarbināt.

Vēdera masāža ar ādu savelkošu kremu būs tieši laikā – uzklāj kremu uz ādas un iemasē to pulksteņa rādītāja virzienā ādas zonā ap nabu.

Dibens

Nepavisam ne viegls, toties ļoti iedarbīgs vingrojums – pietupies uz pilnām pēdām, izstiep kreiso kāju priekšā, un, sasprindzinot dibena un kāju muskuļus, lēnām celies augšā, turot kreiso kāju priekšā, tad lēni pietupies. Izpildi šo 10 reizes ar vienu kāju, 10 ar otru.

Glīta āda ir tik pat svarīga kā formīgs dibens. Pirms rīta dušas ar raupju, sausu švammi 2 minūtes rūpīgi berz sēžamvietas ādu – šādi iekustināsi asinsriti un limfas cirkulāciju, kā arī noberzīsi atmirušās ādas šūnas.

 

Vingrojumi nav viegli, taču pavisam noteikti ir to vērti.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.