4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Tava atkarība, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

pok

Katrai zodiaka zīmei ir kāda raksturīgākā atkarība – tev nāksies uzdot jautājumu, kā mēs to zinām!

Tomēr, lai arī kas katrai horoskopa zīmei nebūtu sarakstā, tas nenozīmē, ka visiem šīs zīmes pārstāvjiem noteikti ir šāda atkarība. Tās neesamība var būt atkarīga no daudz dažādiem apstākļiem – pārliecības, gaumes, materiālā stāvokļa utt. 

Tomēr mēs esam droši, ka šīs atkarības katrai horoskopa zīmei ir visizplatītākās.

AUNS

Kafija. Kafiju Aunus tur pie dzīvības. Tā kā viņiem ir jābūt aktīviem 24/7, kafija uztur viņu enerģijas līmeni ļoti augstu. Auniem kafija ir jādzer darbā, mājās – gan no rīta, gan vakarā. Tomēr būtu jāpiedomā pie tā, ko tas nodara veselībai.

VĒRSIS

Ēdiens. Vērsēniem ir milzīga apetīte. To zina viņi paši un visi viņu draugi. Vērši ļoti labi zina, kā izbaudīt to, ko sniedz ēdiens, un nav svarīgi, kas ar viņu kopā ietur maltīti – tie vienmēr ir kā mazi svētki. Vērsis ēdienam emocionāli pieķeras – vienalga, vai tie būtu svētki vai ēšana aiz bēdām – viņš vienkārši ēdīs.

DVĪŅI

Cigaretes. Dvīņiem patīk pīp-pauzes. Kolēģis, kurš nekad neizlaiž smēķēšanas pauzes un vienmēr ir gatavs kādam citam sastādīt kompāniju, noteikti ir Dvīnis. Tāpat viņš smēķēšanu uzskata par “ledus laušanu” starp nepazīstamiem cilvēkiem. 

VĒZIS

Pretsāpju līdzekļi. Vēži vienmēr tiecas pēc kaut kā, kas atbrīvos viņus no sāpēm. Vai nu tas ir plecs, uz kā izraudāties vai arī kādas vieglas zāles – vienmēr ir iespējams redzēt, ka Vēžiem līdzi vai blakus ir kāds atsāpinātājs. 

LAUVA

Iepirkšanās. Tā kā Lauvas nereti nosliecas uz narcismu, viņām ir vajadzīgas lietas, kas liek izskatīties labāk uz citu fona. Lauvas mēdz pārcensties ar iepirkšanos, iztērējot pat pēdējo centu. Viņām vienkārši patīk tērēties sevis dēļ un iepriecināt sevi ar materiālām lietām. 

JAUNAVA

Toksiskas attiecības. Jaunavas ļoti viegli “iekrīt” attiecībās, kas viņas iznīcina. Viņa dot pilnīgi visu no sevis, lai tikai mīlētu un palīdzētu otram, tomēr ne vienmēr šīs jūtas ir abpusējas. Pat tad, kad attiecības ir kļuvušas ļoti sliktas, viņas tik un tā nelaiž otru cilvēku vaļā, cenšoties visu salabot. Bieži ļauj otram sevi sāpināt, bet pretī neko tādu otram nedarīs. 

SVARI

Sociālie mediji. Svariem ļoti patīk socializēties – tā ir viņu lielākā atkarība. Bieži skatās telefonos pat tad, ja nav nekā, ko tur redzēt, viņiem ļoti interesē, cik daudz “patīk” ir pielikts viņu bildēm. Internets ir viņu labākais draugs, ar kuru nekad nevēlētos sastrīdēties.

SKORPIONS

Porno/sekss. Neviens nespēj sacensties ar Skorpionu viņa seksuālajās tieksmēs. Gulta ir viņu arēna un viņi savu seksuālo performanci uztver ļoti nopietni. Tā ir viņu lielākā aizraušanās, un viņu partnerim noteikti ir jābūt tādam pašam.

STRĒLNIEKS

Azartspēles. Strēlnieks tic “YOLO” (“tu dzīvo tikai vienreiz”) pārliecībai, tādēļ viņam ļoti patīk azartspēles. Viņiem šajā ziņā par sevi ir liela pārliecība, ar ko viņš biedē savus pretiniekus. Ballītē viņš vienkārši iekaro spēļu galdu. Un Lasvegasā viņam nebūtu ieticams dzīvot, citādāk naudas nebūs vispār.

MEŽĀZIS

Darbs. Mežāži ir dabiski grūta darba darītāji. Darbs definē viņu eksistenci. Viņš ļoti viegli pakļaujas darbam, kļūst no tā atkarīgs – bieži vien darba dēļ aizmirst citus un to, kas viņam ir apkārt.

ŪDENSVĪRS

Video spēles/grāmatas. Ūdensvīriem patīk apmaldīties fantāziju pasaulē. Tādēļ viņus bieži vien var redzēt apmaldījušos video spēlēs vai grāmatās. Ja viņš ir ļoti pieķēries kādai grāmatai vai spēlei, viņu nav iespējams no tā atraut.

ZIVIS

Alkohols. Zivīm patīk noslīcināt bēdas, sēras vai jebko citu, kas viņus padara skumīgus, alkoholā. Viņiem šķiet, ka alkohols ir atbilde uz jebkuru jautājumu. Tieši tādēļ viņš ir viens no labākajiem iedzeršanas draudziņiem.

 

Vai tā ir taisnība?

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.