13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Karjeras horoskops – 19. septembris : būs jāpiepūlas, kolēģi meklēs strīdus

 

karjera

Darbā nāksies ar smagu piepūli virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm, turklāt sarosīsies nelabvēļi. Šajā dienā, ja neesat komandas līderis, labāk strādāt ir vienatnē. Uzcītība kombinācijā ar mierīgumu nesīs panākumus. 
 
AUNS
Jūs gaida visai intensīva konkurences cīņa profesionālajā sfērā. Vajadzēs labi pacensties, bet ir iespēja apsteigt konkurentu un tikt pie panākuma it visā. Iegūsiet kādu nelabvēli.
 
VĒRSIS
Ar grūtībām pieņemsiet priekšnieka norādījumus.  Iespējama otra galējība – izpaudīsies masīva padevība, bet iekšēji “vārīsieties”. Vislabākais ir  atrast zelta vidusceļu. 
 
DVĪŅI
Daudz nāksies strādāt, ir risks pārstrādāties, ja laiku pa laikam neieturēsiet pauzi. Ja būs pareizais darba režīms, tad daudz sasniegsiet. 
 
VĒZIS
Zvaigznes dos jums enerģiju, pa vēnām “skries elektrība”! Jūs varēsiet aizraut pat visslinkākos kolēģus un spēsiet par savu taisnību pārliecināt pašus “gudrākos”. Jūs būsiet komandas kodols, dienas gaitā izdosies paveikt lielas lietas. 
 
LAUVA
Šodien neiekrītiet lamatās darbā, esiet uzmanīgi. Labāk strādājiet vienatnē, kolēģu sāncensība nenesīs neko labu.
 
JAUNAVA
Diena mierīga. Saturns dos ne visai labu garastāvokli. Nav vēlams strīdēties ar kolēģiem, un izgāzt uz viņiem dusmas. 
 
SVARI
Panākumi sagrozīs galvu. Jūsu priekšā atvērsies lielas perspektīvas, bet attiecības ģimenē var ciest.  Nav vēlams pieņemt ātrus lēmumus vai ieturēt naidīgu pozīciju. Pacentieties situāciju atrisināt iespējami mierīgi.
 
SKORPIONS
Paredzama nemierīga diena. Darbā būs pretrunas un nesaskaņas, tomēr ar mieru un diplomātiju visu var labot. 
 
STRĒLNIEKS
Diena laba darījumu braucieniem, mācībām un kvalifikācijas paaugstināšanai. Ja strādājat politikā vai veicat sabiedrisko darbību, tad jūsu pienākumu klāsts papildināsies.
 
MEŽĀZIS
Ja jūsu idejas netiek atzītas, tad varbūt ir vērts mainīt darbu? Jūs nenožēlosiet šāda veida izmaiņas.
 
ŪDENSVĪRS
Jums veiksies visos darbos, varat ķerties klāt pat visambiciozākajiem projektiem.  Būs gan enerģija, gan griba. Tomēr daži kolēģi jūs nepareizi var saprast, savu pozīciju nāksies aizstāvēt, tādēļ ir jārunā maksimāli skaidri un viennozīmīgi. 
 
ZIVIS
Darbs šodien atnesīs prieku un apmierinājumu. Jums būs iedvesma grandiozām idejām, kuras gan uzreiz dzīvē negribēsiet ieviest. Būs kāda pretestība, bet jūs to ātri pārvarēsiet. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.