9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ķirurga Uglova diēta – ļoti iedarbīga un pārbaudīta metode!

 

dieta

Fjodors Uglovs – labi zināms ķirurgs, kas savu popularitāti ieguvis sarakstot medicīnas grāmatas. Viņš nodzīvoja līdz ļoti cienījamam vecumam – 104 gadiem, un par sava ilgā mūža noslēpumu viņš uzskatīja pareizu ēšanas organizēšanu.

Pieredzējušais ārsts bija ļoti labi pazīstams ar aptaukošanās problēmām sabiedrībā. Viņš uzskatīja, ka liekais svars negatīvi ietekmē visu cilvēka organismā esošo orgānu darbību, pasliktinot imūnsistēmu un radot deģeneratīvas izmaiņas locītavās, tāpēc šodien mūsu redakcija Jums pastāstīs par dienas ēšanas režīmu, kuru sastādījis pats Uglovs, jo pateicoties viņam tūkstošiem cilvēku atbrīvojās no liekā svara, un, ja arī Tev ir pāris liekie kilogrami, arī Tev noteikti jāiepazīstas ar Uglova izstrādāto dienas ēšanas režīmu.

  • Pirmās brokastis plkst. 9.00

Tasīte dabīgās kafijas. Drīkstat dzert arī tasīti zaļās tējas ar karoti dabīgā medus.

  • Otrās brokastis plkst. 11.00

Jāapēd viena vārīta vistas ola un 8 žāvētas plūmes.

  • Pusdienas plkst. 14.00

Nepieciešams uzņemt 200 g vārītas liellopu gaļas vai 1 vistas krūtiņu bez ādas. Kā garnīru pagatavojiet salātus no 100 g kāpostu ar burkāniem. Pusdienās jāapēd arī 1 apelsīns.

  • Vakariņas plkst. 19.00

Apēdiet 30 g cieta siera, ābolu vai apelsīnu.

  • Stundu pirms gulētiešanas

Izdzeriet 200 g rūgušpiena vai kefīru.

 

Ieturēt šo diētu nepieciešams 10 dienas, tas palīdzēs Jums atbrīvoties no 3 līdz 5 kg! Atkārtot šo kursu nepieciešams pēc 2 mēnešiem.

Fjodors pats visu mūžu pieturējās pie kristiešu tradīcijām, bija ļoti aktīvs, regulāri mazgājās aukstā ūdenī un pēc smagas maltītes nekad uzreiz negāja gulēt.

 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

  1. Meli! reklāmas nekauņas, izmanto populāru cilvēku vārdus.
    Es akadēmiķi Uglovu personīgi pazinu. Nebija ar liekā svara problēmu. 63 gados,pēc infarkta atmeta iedzeršanas un smēķi, sāka veselīgu dzīves veidu. Savos 80 gados vēl bija aktīvs operējošais ķirurgs.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.