14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Zodiaka bagātnieki – naudīguma horoskops

 

nauda

Mūsdienu pasaulē viss ir balstīts uz naudu – par pārtiku jāmaksā, lai varētu samaksāt, jāstrādā, lai varētu strādāt, jāēd, lai varētu ēst, jāmaksā par pārtiku. Un tā nebeidzami. Taču ir cilvēki, kuriem, šķiet, nauda pati iekrīt klēpī, un ir tādi, kuri raujas melnās miesās, bet, kā nekļūst turīgi, tā nekļūst. Kuras ir turīgākās zodiaka zīmes?
 
VĒRSIS
Daudzi šīs zīmes pārstāvji ir slaveni ar spēju pelnīt naudu. Un nav jau brīnums – šī zīme ir vispelnošākā no visa zodiaka, jo Vērši vislabāk zina, kā attiekties pret naudu. Zina, ka tā jātaupa un jāiegulda, nevis ātri jāiztērē. 
 
VĒZIS
Arī Vēzis zina, ka nopelnītais ir jākrāj un jātērē ar apdomu. Šīs zīmes cilvēki ļoti reti ir nabagi. Viņiem ir ļoti svarīgi vienmēr dzīvot ar komfortu, stabilu pamatu, tā pat arī prestiža darba vieta ir no svara.
 
MEŽĀZIS
Mežāži arī pieder pie materiālajām zīmēm. Šiem cilvēkiem pirmajā vietā ir sataustāmas vērtības.  Svarīga arī karjeras virzība un augstu virsotņu sasniegšana. Mežāžiem ir augsta ambīciju latiņa, svarīga ir vēlme savā darba vietā vai darba lauciņā būt pašiem vislabākajiem. 
 
JAUNAVA
Patīk labi un ar cītīgi strādāt, tomēr, ne sev, bet gan savam priekšniekam, kurš vispirms parādītu, kā darbs ir jādara. Tiesa, vēlāk Jaunavas konkrētajā jomā pašas soli pa solim kļūst par priekšniekiem un pelna sev.
 
LAUVA
Masīvas ambīcijas dod labu motivāciju, lai vēlamais kļūst par realitāti. Lauvām patīk būt uzmanības centrā, tādēļ šajā zīmē dzimuši ir daudzi veiksmīgi mākslinieki, mūziķi, aktieri, šovmeņi, arī sportisti. 
 
Pārējās zīmes ir mazāk tendētas uz bagātību un taustāmiem labumiem, tomēr atcerieties – bagātība atnāks pie visiem, ja būsiet to pelnījuši.
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.