1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 27. septembris : laba diena, bet ne bez grūtībām

 
darbins
Šodien dabā cītīgi jāstrādā un jāuztur labas attiecības ar kolēģiem, lai kādas problēmas nerastos. Ar diplomātiju un vēsu prātu, tomēr pieliekot lielas pūles, visu izdosies atrisināt.
 
AUNS
Darbā būs jāseko sev līdzi, lai panākumi pārlieku nesagrozītu galvu. Būs vēlme kārtīgi izpausties, tomēr var gadīties, ka enerģija tiek izmesta nelietderīgi. Laiks atcerēties senu sakāmvārdu – pēc diviem zaķiem dzenoties, nevienu nenoķersi. 
 
VĒRSIS
Šai dienai zvaigznes sola labu sākumu ceļam uz lieliem panākumiem.  Lai arī viss notiks uz labo pusi, panākumi un rezultāti gaidāmi tikai ar pamatīgu darbu un pašorganizāciju.
 
DVĪŅI
Jūsu priekšā pavērsies interesantas perspektīvas profesionālā sfērā. Pie tam jūsu radošā enerģija un biznesa ķēriens būs visaugstākajā līmenī, tādēļ neizšķiediet laiku velti. Tagad ir kāt jūsu zvaigžņu stunda. 
 
VĒZIS
Urāna labvēlīgais stāvoklis dos pozitīvu virzību jūsu karjerai. Debitanti jaunā darbā saņems interesantu pieredzi. Ja jūs esat iecerējuši tikt pie paaugstinājuma, tad to dabūsiet vislabākajā veidā. 
 
LAUVA
Darbā var gadīties nokaitēta gaisotne, īpaši, runājot par komunikāciju ar priekšniecību. Jums vajadzēs piepūlēties, lai salabtu ar dusmīgiem kolēģiem. Risiniet visu ar diplomātiju, esiet mierīgi.
 
JAUNAVA
Darbā būs nemierīga noskaņa, bet ar labu sava laika organizāciju un iedvesmu jūs visu izdarīsiet kā nākas. Jums izdosies kolektīvā nostiprināt savu pozīciju. 
 
SVARI
Šodien veiksies itin visā, bet sevišķi veiksmīgi izdosies viss, ko darīsiet sev, savam labumam, t.sk. personīgais bizness plauks un zels.
 
SKORPIONS
Jūs būsiet pilna ar enerģiju, strādāsiet labi un ar sirdsdegsmi, galvenais, nekritizējiet un neprasiet daudz no kolēģiem. Ja nevaldīsiet emocijas, tās var jūs parādīt no ne pārāk labas puses.
 
STRĒLNIEKS
Planētu ietekmē iespējamas izmaiņas karjeras ceļā, darba maiņa. Venēra var samazināt spriedzi šajos jautājumos, bet Saule dos spēku spert nepieciešamos soļus un nezaudēt ticību sev.
 
MEŽĀZIS
Darbā ne viss būs kā cerēts, uzdarbosies daži nelabvēļi. Visu dienu būs jācīnās ar grūtībām un sarežģījumiem, tomēr Marss palīdzēs tos uzveikt. Valdiet savu skaudību, kas vērsta veiksmīgāku kolēģu virzienā.
 
ŪDENSVĪRS
Gribēsies, lai visi novērtētu jūsu centību, taču nevajadzētu to pieprasīt bērnišķīgā manierē, jo tas vēlāk var ne visai patīkami atspēlēties. 
 
ZIVIS
Plutona ietekmē šī ir lieliska diena sava biznesa uzsākšanai. Sāciet pie tā strādāt jau tagad. Svarīgi iegūt kāda pieredzes bagātāka cilvēka labvēlību. Arī ģimene palīdzēs gan morāli, gan materiāli. 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.