8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lai tavs vīrietis nepiepūstos kā balons, nesaki viņam šīs 10 lietas!

 

pariix

Lai izvairītos no situācijas, kad vīrietis sapūšas, novēršas vai neizprotami apvainojas, nekad nesaki viņam šādas desmit frāzes.

1. “Esi taču vīrietis!”

Šādi tu būtībā nosauc savu vīrieti par skuķi. Kurš vīrietis gan vēlētos dzirdēt par sevi ko tādu?! Gadu tūkstošiem viņš bijis mājas kungs un pavēlnieks, tāpēc pazemot viņu ar šādiem vārdiem nav gudri darīts (pat ja klusībā uzskati, ka nekāds dižais kungs un pavēlnieks viņš vis nav, bet pati taču izvēlējies!)

2. “Mums jāparunā”

Kad vīrietis izdzird šos vārdus, viņa galvā sāk skanēt gaisa vai vismaz ugunsdzēsēju trauksmes sirēnas. Tiek spiestas trauksmes pogas un norautas rokas bremzes. Vīriešu valodā vārdi “mums jāparunā” nozīmē “nu gan tu esi ķezā”. Ja tev kas pārrunājams, runā, bet nepiesaki to skaļi.

3. “Viss, kas attiecas uz lielumu”

Ja tev tas nedarītu raizes, tātad tu šo tēmu nemaz nebūtu skārusi, vai ne? Galu galā, tu taču zini, ka lietas būtība ir nevis laivas lielumā, bet okeāna bangās.

4. “Vai es šai apģērbā neizskatos resna?”

Neprasi to, ja nevēlies dzirdēt skarbi godīgu atbildi. Ja tev šķiet, ka kādā tērpā izskaties resna, tad tas droši vien tā arī ir. Tāpēc vienkārši izvēlies ko citu.

5. “Nekas, nekas. Es to izdarīšu pati.”

Tu viņam esi lūgusi kaut ko izdarīt, bet viņš, protams, nebūt nesteidzas ar rīcību. Dusmas nav labākais risinājums. Tavs vīrietis vēlas justies vajadzīgs. Palūdz vēlreiz un varbūt mazliet iedvesmo, piemēram, piesolot pamasēt muguru!

6. “Es nevaru bez tevis dzīvot”

Vismaz nekādā ziņā – ne attiecību sākumā. Vīriešus baida sievietes, kuras pašas karas kaklā, bet piesaista stipras un neatkarīgas personības.

7. “Es neesmu kā tava mamma”

Tā gan nedari! Normāli vīrieši mīl savas mammas, tāpēc jebkāds sliktas attieksmes mājiens viņu virzienā tavas pozīcijas jūtami apdraudēs.

8. “Viss ir kārtībā (ja tā nav)”

Kuru tu mēģini apmuļķot? Protams, kaut kas ir noticis, tāpēc pasaki to tieši, nevis spēlē spēlītes.

9. “Tavs draugs nu gan ir apburošs”

Kāpēc gan tu šādi skaties uz viņa draugiem? Tie ir VIŅA draugi, un tavām attiecībām ar viņiem jābūt labākajā gadījumā – sirsnīgām, bet sliktākajā – korektām.

10. “Tā ir mana nauda, es to visu nopirku”

Jā, tu pelni vairāk un varbūt pat uzturi ģimeni, bet kāda jēga pazemot vīrieti? Attiecības ir partnerība, tāpēc kopā apspriediet pat mazus pirkumus, lai vīrietis nejustos nekam nederīgs krāms. Ja nu viņš tāds patiešām ir – kāpēc tev tāds vajadzīgs?!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.