4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Flirta horoskops – 30. septembris: var būt sīkas nesaskaņas, kas nokārtosies

 
flirt
Nesaskaņas, kas iepriekš radušās ar iecerēto vai esošo otru pusīti šodien nolīdzināsies, ja viss tiks darīts mierīgā un mīlestības pilnā gaisotnē. Neuzstādiet šim cilvēkam savas prasības, nekonfliktējiet, esiet pacietīgi un mierīgi.
 
AUNS
Ja šodien bijāt izlēmusi ar kādu tikties, nāksies piepūlēties, lai tiešām viss notiktu pēc plāna, jo var uzrasties visādas negaidītas lietas, un var tikt pateikti negaidīti vārdi. 
 
VĒRSIS
Šodien par jums daudzi domās, ka esat neordināra persona. Bet tas nav nemaz tik slikti. Iespējams, tieši šāds viedoklis palīdzēs virzīt lietas uz priekšu un radīs par jums pastiprinātu interesi.
 
 
DVĪŅI
Jums ar iecerēto var rasties nelielas nesaskaņas vai konflikti. Tādi laiku pa laikam rodas pat starp vistuvākajiem cilvēkiem, tādēļ tagad ir vērts mazliet pacietīgi pagaidīt. Ļoti drīz viss nokārtosies. 
 
VĒZIS
Diena ne visai laba aktīvai mīlas meklēšanai.  Labāk šo laiku izmantot pašizziņai. Varat pārdomāt dzīvi, vēl jo vairāk to, kas traucē sasniegt mērķus. Kā arī to, kā pārvarēt visas šīs grūtības. 
 
LAUVA
Nevajadzētu dot vaļu emocijām, kad tiksieties ar sev interesējošo cilvēku. Viņš šodien būs nemierīgs, nervozs. Kontrolējiet savus pārdzīvojumus, un tas nākotnē dos iespēju izvairīties no grūtībām un konfliktiem. 
 
JAUNAVA
Laika pavadīšana lielā publiskā pasākumā uz jums iedarbosies nospiedoši, var rasties negatīvas emocijas. Šo dienu labāk pavadīt nelielā kompānijā ar kādu draugu vai radinieku. 
 
SVARI
Ja pēdējā laikā mīlas frontē bija iestājusies stagnācija, tad šodien viss pamatīgi izmainīsies. Jūsu redzeslokā parādīsies daudzi jauni cilvēki, starp kuriem kāds var kļūt par tuvu draugu un ne tikai… 
 
SKORPIONS
Diena ir ideāla tam, lai nodotos intelektuālai darbībai. Labāk banāla restorāna vai kino apmeklējuma vietā divatā kopā aiziet uz teātri vai observatoriju. Tas ne tikai būs labs laika pavadīšanas veids, bet arī piepildīsiet savu dvēseli un pabarosiet intelektu. 
 
STRĒLNIEKS
Būsiet ļoti mērķtiecīga, tajā skaitā arī privātajā dzīvē. Ja gribēsiet iekarot kāda interesanta cilvēka sirdi, tad neapstājieties līdz brīdim, kas tas reiz notiek. Uzcītība jums atnesīs augļus. 
 
MEŽĀZIS
Tagad ir laiks savas lietas nodot kādam citam un atslābināties. Ja iespējams, sagādājiet sev brīvdienu un kaut kur aizejiet kopā ar jums interesantu cilvēku. Jūs esiet pelnījusi šādu atpūtu. 
 
ŪDENSVĪRS
Ja ar kādu cilvēku jums šodien rodas domstarpības, tad tas nebūt nenozīmē, ka briest nopietns konflikts. Jūs spēsiet visu sarunāt un atjaunot saskaņu savā starpā. 
 
ZIVIS
Šodien jums būtu jāsaglabā skaidrs prāts un objektīva domāšana, it sevišķi tādā emocionālā jomā, kā mīlestība. Uz lietām labāk neskatīties caur “rozā brillēm”. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.