14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Mīlas horoskops – 1. oktobris : pretrunīga diena, problēmas risini mierīgi

 
marites
Diena var izvērsties dažādi – var būt gan izcila saskaņa un pilnīga svētlaime, gan arī strīdi, nesaskaņas un nepamatota greizsirdība. Joprojām, kā iepriekšējās dienas, viss jārisina mierīgi bez scēnām un kliegšanas, šādi izdosies izvairīties no problēmām nākotnē.
 
 
AUNS
Jūs mīlēsiet savu otro pusīti tādu, kāda tā ir- ar visiem trūkumiem un labajām rakstura īpašībām.  Ilūziju trūkums stiprinās jūsu abu attiecības. Ja vēl esat brīva, tad paviršas iepazīšanās neinteresēs. Iespējama iepazīšanās, kas pāraugs mūža mīlestībā. 
 
VĒRSIS
Ja esat bez partnera, tad diezin vai tieksieties pēc iepazīšanām šodien. Ģimenes lokā iespējamas dažas nesaskaņas, to risināšanai nāksies piepūlēties. 
 
DVĪŅI
Pateicoties planētu stāvoklim, šodien jūs varēsiet atrisināt daudzas problēmas. Jāķeras pie lietas ar uzrotītām piedurknēm. Ja ģimenes vēl nav, tad iespējams – šodien “līdz ausīm” iemīlēsieties.
 
VĒZIS
Ģimenē viss būs lieliski, un vēl lieliskāk visu gribēsies virzīt uz priekšu. Ja vēl neesat attiecībās, tad šī diena atnesīs daudz laba. Venēra šodien jums dos sevišķu pievilcību. Meklēsiet jaunas iepazīšanās nevis aiz garlaicības, bet gan ar mērķi, lūkojoties nākotnē.
 
LAUVA
Viena no labākajām dienām attiecību frontē visa gada laikā. Ģimenē viss būs lieliski. Brīvajām lieliski veiksies arī ar iepazīšanos. Pirmā randiņa laikā var gadīties pārlieku liela kautrība. Met to pie malas.
 
JAUNAVA
Ja esat attiecībās, atkal atgriezīsies kaisle, pat tad, ja tā likās jau mirusi. Atcerēsieties, cik brīnišķīgs cilvēks ir jums līdzās.  Ja esat vientuļa, tad gaidāma izcila iepazīšanās. Pretī “noliks” tādu cilvēku, kurš būs jums piemērots visās jomās. Visi šķēršļi būs kā ar roku noņemti.
 
SVARI
Var rasties saasināta greizsirdība pat no viena otras puses, jūsuprāt, aizdomīga skatiena. Ir vērts padomāt, vai šeit pie vainas nav jūsu egoisms? Brīvajiem būs daudz darba, un maz laika mīlas lietām. 
 
SKORPIONS
Labāk skaļi necirst durvis ejot prom, jo pēc tam būs grūti atgriezties. Labāk pārkāpt savam lepnumam un meklēt kompromisu. Ja savas ģimenes vēl nav, tad šī ir diena ir lieliska aktīviem partnera meklējumiem. Nebaidieties spert pirmo soli.
 
STRĒLNIEKS
Šo dienu ar partneri mēģiniet pavadīt iespējami mierīgi, jo sīki strīdi var pārvērsties lielos konfliktos. Iespējama izvēle: vai nu saglabāt šīs attiecības, vai arī katram aiziet uz savu pusi. Ja neesat attiecībās, tad šī ir pārdomu diena. Nav vēlamas jaunas iepazīšanās.
 
MEŽĀZIS
Ģimenē iespējamas nesaskaņas, bet mierīga attieksme ļaus tikt cauri krīzēm. Ja nesen izšķīrāties, tad zvaigznes nevēsta par mīlas atrašanu, lai gan kāds viegls romāns šajā dienā tomēr var aizsākties. 
 
ŪDENSVĪRS
Ja mīla pie jums vēl nav atnākusi, tad šodien ir īstā diena, kad tas varētu notikt. Jūs neinteresēs viegli romāni, tikai un vienīgi nopietnas attiecības un tādi pat partneri. Attiecībās šodien labāk valdīt savu greizsirdību, citādi vēlāk var rasties problēmas. 
 
ZIVIS
Šodien attiecībās iestāsies zināma stabilitāte.  Pāragri domāt, ka mīlestība ir atdzisusi, tieši otrādi, viss var iedegties no jauna. Ja vēl neesat attiecībās, klausiet savu intuīciju, tā nepievils.
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.