14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

8 pazīmes, kas liecina, ka vīrietis Jūs mīlēs mūžam!

 

kaazas

Sievietes bieži vien nav apmierinātas ar vīriešiem, jo viņu attieksme pret viņām nav tāda, kādu daiļā dzimuma pārstāves sagaida, taču patiesībā, ja vīrietis ir atradis to savu īsto un vienīgo, tad viņš noteikti pacentīsies, lai šis cilvēks viņam paliktu blakus!

Ja Tu pati vēl īsti neesi sapratusi sava vīrieša attieksmi pret sevi vai arī šaubies par viņa jūtām, piedāvājām Tev iepazīties ar 8 pazīmēm, kas viennozīmīgi liecina par to, ka Tavs vīrietis Tevi mīl un mīlēs mūžam, jo, ja tā nebūtu, tad viņš noteikti nepiepūlētos, lai darītu kaut vienu no šīm astoņām lietām!

1. Viņš ir pilnībā nodevies savai sievietei un attiecībām

Būt kopā labajos laikos ir ļoti viegli. Svarīgi ir tas, ka šis cilvēks paliek ar Tevi pat tad, kad ir grūti. Īsti vīrieši neaizbēg pēc neliela strīda, un savu slikto garastāvokli viņi neizgāž pār citiem. Viņi saprot, cik svarīgas ir šīs attiecības un neļaus kaut kādiem niekiem tās sabojāt!

2. Viņš neizvairās no problēmām

Kā jau teicām, īsts vīrietis nemūk no problēmām. Viņš neuzkrāj emocijas, līdz uzsprāgst, bet, ja viņu attiecībās kaut kas neapmierina, tas tiek pasniegts mierīgi un ar cieņu. Šādam vīrietim nesagādā problēmas tikt galā ar savām un attiecību problēmām. Viņš saprot, ka pat vislielākās problēmas nenosaka attiecības, bet gan tas, ka tās risina abi kopā!

3. Viņš pievērš uzmanību sīkumiem

Ja viņš dzīvotu viens, viņam nerūpētu, ka trauki nav nomazgāti, miskaste nav iznesta vai vienīgais ēdiens mājās ir pica, taču viņš zina, ka viņa sievieti šīs lietas uztrauc, tādēļ atvēl laiku tam, lai māja ir tīra un ledusskapis ir pilns. Viņš nekad neskatīsies filmu, kas patīk abiem, ja viņa draudzene nav pie sāniem. Viņš ļaus klausīties mūziku, kas patīk viņa sievietei, pat tad, ja viņam tiešām tā nepatīk…

4. Viņš ir attapīgs un gudrs

Mēs nešaubāmies, ka Tavs dzīvesbiedrs ir gudrs, bet patiesībā cilvēka inteliģences mēraukla nav tik vienkārša. Nav runa par to, cik gudrs viņš ir, bet gan to, cik veiksmīgi savas zināšanas viņš prot pielietot. Viņš redz lietas objektīvi, spēj dot savai sievietei vērtīgus padomus. Viņš nemitīgi iejūtas savas sievietes ādā, lai saprastu, ko viņa pārdzīvo, neatmetot pretī vien nekam nederīgas klišejas, kā rezultātā Tu zini, ka viņš nākotnē nodos savas zināšanas arī bērniem!

5. Viņš vēlas, lai viņa sieviete justos labi

Viņš uzskata, ka esi ļoti skaista – kādēļ tad viņš būtu kopā ar Tevi?! Bet viņam nepietiek tikai ar savām domām, tāpēc Tavam vīrietim ir svarīgi, lai to zini arī Tu. Nav runa tikai par vārdiem, viņš jutīs, ka šodien nejūties pārliecināta par saviem matiem, tādēļ izdomās veidus, kā likt Tev justies labāk. Viņš darīs visu, lai liktu Tev justies tādai, kādu viņš Tevi redz katru dienu!

6. Tavas problēmas ir viņa problēmas

Ja kaut kas uztrauc Tevi, tas uztrauks arī viņu. Tavas problēmas kļūs par viņa, un viņš centīsies tās risināt pat tad, ja tās naktī neļaus viņam gulēt. Tas viņu nesatrauc, bet, ja viņš nespēs palīdzēt, tad gan būs iemesls satraukumam, tāpēc tad, kad dzīve piespēlēs Tev problēmas, viņš būs līdzās, lai tās risinātu!

7. Viņš smejas par Tavām kļūdām

Viņš zina, ka visi pieļauj kļūdas, tādēļ neapvainosies, ja dusmās pateiksi ko aizskarošu. Šāds vīrietis saprot, ka nedarīji to tīšām, tādēļ, lai gan mazliet būs aizskarts, vienkārši pasmiesies par to. Ja Tu viņu pievilsi, viņš neturēs ļaunu prātu. Viņš būs sirsnīgs un jūtīgs, tāpēc nekad nedusmosies par ko tādu, ko nedarīji tīšuprāt!

8. Savas kļūdas viņš uztver nopietni

Ja viņš būs sāpinājis Tevi, tas glabāsies uz viņa sirdsapziņas vēl ilgu laiku. Bieži viņam nenākas nolikt sevi pie vietas, taču, sāpinot Tevi, viņš darīs visu, lai liktu Tev justies labāk. Viņš nekad savai mīļotajai nepateiks, ka tas bija tikai joks, tāpēc, lai gan viņš zina, kas var Tevi sāpināt, viņš nekad neatļautos Tev to nodarīt!

 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.