8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ģimenes horoskops – 2. oktobris : sakiet skaļi savas vēlmes, un viss piepildīsies

 
paruksis
Šī nav tā diena, kad jābūt kautrīgiem, tieši otrādi – ja ģimenē abi saliksiet kopā savas vēlmes, tad tās piepildīsies ar uzviju.
 
AUNS
Attiecībās ienāks izlēmība. Pastāstiet otrai pusei par saviem plāniem šajā vakarā. Ja arī vārdi nebūs tie īstie, tad ķermeņa valoda parādīs jūsu patiesās vēlmes.
 
VĒRSIS
Necīnieties par vadošo pozīciju ģimenē, labāk meklējiet kompromisus, tas drīzāk novedīs pie vēlamā rezultāta. Iespējams, atradīsiet tādu laika pavadīšanas veidu, kas būs patīkams otrai pusītei un ieinteresēs arī jūs. 
 
DVĪŅI
Ja jums ir kāds iepriekš izdomāts un “iesēdējies” viedoklis, tad nebaidieties to šodien atklāt citiem. Ja ģimenē notiek kāds strīds, tad izrādiet sirsnību un labsirdību, pastāstiet par savām sajūtām. 
 
VĒZIS
Sekojiet savām garastāvokļa izmaiņām. Ja būsiet mierīga, tad otra puse šodien izpildīs visas jūsu vēlēšanās, kuras, starp citu, jums ir jāatklāj partnerim.
 
LAUVA
Jūs aplaimosiet savu partneri ar sirsnīgu pieķeršanos, tomēr viss jāsāk ar mazumiņu. Tas pats runājot par vēlmēm – vispirms jāizsaka mazās vēlmītes, pēc tam lielākās.  Vakarpusē abi ar parteri jau būsiet gatavi dažādām aktivitātēm.
 
JAUNAVA
Ja draugs sadomājis šodien darīt ko lielu un paliekošu, tad esiet atvērta jaunām idejām.  Jūsu sajūtas un attiecības ar otro pusīti virzīs notiekošo tā, lai jūs saņemtu vislielāko iespējamo labsajūtu. 
 
SVARI
Mīlas lietās un gultas jautājumos izmantojiet radošu pieeju. Vai nu guļamistabu pārkārtojiet, vai izmēģiniet kādu jaunu “tehniku”. Dzīvesbiedrs to visu novērtēs. 
 
SKORPIONS
Jums ir stipras sajūtas, domājot par ģimenes saitēm. Nebaidieties par to stāstīt dzīvesdraugam.  Ja sāksiet veikt kādas iepriekš iecerētas vēlmes, draugs atsauksies un darīs to pašu, tikai atcerieties par tām runāt.
 
STRĒLNIEKS
Patiesums un atvērtība attiecībās – tā ir atslēga arī turpmākam ģimenes mieram.  Draugam izstāstiet, kas jums sagādā maksimālo baudu un virziet viņu uz to pusi. 
 
MEŽĀZIS
Jūsu attieksme, sajūtas un vēlmes pret otru pusi attīstās, jums vairs negribēsies to pašu, kas bija iepriekšējā nedēļā. Atklāti pastāstiet par savām vēlmēm, un viņam to sakārosies jums piebiedroties to īstenošanā.
 
ŪDENSVĪRS
Šovakar gultā jūs pārņems vistrakākās vēlēšanās. Ja ir nodoms izmēģināt ko jaunu, tad droši ķerieties pie lietas!  Padalieties savos nodomos ar partneri, un tad jautrība var sākties. 
 
ZIVIS
Kad tiekaties ar partneri, tad jūsu fantāzijas kļūst par realitāti. Nebaidieties iepazīstināt mīļoto ar savām vēlmēm. Visai ticami, ka šodien tās divatā piepildīsiet. 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.