3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Karjeras horoskops – 5. oktobris: darbīga diena, kad jāizdara lielas izvēles

 

galds

Šī diena ir pozitīva daudziem, darbs veiksies, projekti risināsies, priekšniecība jūs novērtēs. Tomēr daži nelabvēlīgi darba kolēģi gribēs jūs kavēt. Darba dienas laikā būs dažas problēmas, kuras risināsies, ja neatkāpsieties no grūtībām. Būs jāpieņem lielas izvēles.
 
AUNS
Jupiters jums dos pietiekamas ambīcijas un lielu vēlēšanos nostiprināt savas pozīcijas darbā, parādīt sevi no labākās puses. Jauni projekti jums nesīs lielu prieku, pat tad, ja to realizācijai būs vajadzīgs ilgs laiks. 
 
VĒRSIS
Zvaigznes dos iespēju pieņemt pārdomātus lēmumus un tos ieviest dzīvē. Jūs spēsiet iegūt apkārtējo atzinību. Parādīsies jaunas iespējas, kuras neizmantot būtu grēks. 
 
DVĪŅI
Marss nedos nekādu enerģiju, un tādēļ jums varbūt būt samazināta aktivitāte. Šī iemesla dēļ varat palaist garām kādas iespējas. Esiet vērīgi. 
 
VĒZIS
Jūs varēsiet parādīt sevi no labākās puses un tādējādi arī apmierināt savas ambīcijas. Kopumā – jums darbā būs kā vēl nekad pozitīvs garastāvoklis. 
 
LAUVA
Šodien ir svarīgi nepalaist garām iespējas, taču tajā pat laikā neiesaistieties tur, kur sirds nevelk, citādi nonāksiet problēmās. Marss atbalstīs jebkuras jūsu aktivitātes.
 
JAUNAVA
Lietas, kurās jūs piepūlējāties jau kādu laiku, nesīs savus augļus. Situācija mainīsies uz labo pusi, jums viss izdosies un problēmas gan darbā, gan personiskajā dzīvē izklīdīs kā dūmi. 
 
SVARI
Ja jūs strādājat kompānijā vai valsts iestādē, diena jums paredzama ļoti pozitīva. Jūs izdomāsiet, kā uzlabot uzņēmuma darbību un dalīsieties idejās ar priekšniekiem. Par iniciatīvas trūkumu nebūs jāraizējas.
 
SKORPIONS
Jūs sagaida lieli rezultāti. Nav izslēdzams, ka jūs sāksiet savu biznesu, tādā veidā paplašinot savus profesionālos apvāršņus. Atcerieties, ka, lai cik spīdoša būtu ideja, tai vienmēr būs savi riski, ko derētu apzināt.
 
STRĒLNIEKS
Uzmanieties no liekulīgiem kolēģiem, kas jums sejā smaida, bet aiz muguras aprunā un krāj akmeņus. Tos pie pirmās izdevības liks lietā. Ja šos cilvēkus izdosies atmaskot, tas būs ļoti liels panākums.
 
MEŽĀZIS
Ir īstais brīdis izpētīt jaunas darba metodes, kas palīdzēs taupīt laiku un palielināt ieņēmumus. Iniciatīva jūtami paplašinās visa veida perspektīvas. Ir labi apmeklēt seminārus, daudz lasīt un citādi papildināt savas zināšanas.
 
ŪDENSVĪRS
Jupitera labvēlība jums palīdzēs iegūt un uzlabot kontaktus ar cilvēkiem, ar kuriem strādājāt iepriekš. Tas dos labu ietekmi uz nākotnes darba jautājumiem.
 
ZIVIS
Šodien Plutons dos dažas grūtības profesionālajā sfērā vai arī liks veikt dažas nopietnas izvēles. Jums būs laba veselība un sajūtas, kas ļaus atrisināt jebkuru problēmu. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.