9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vispārējais horoskops – 7. oktobris: darbīga diena ar pozitīvu rezultātu

 
sievina
Šodien būs jātiekas ar daudziem cilvēkiem, starp kuriem būs arī kāds, kas var dot padomu, kuru jau ilgi meklējat. Dienas gaitā gaidāmas dažādas grūtības, tomēr, ja nedaudz iespringsiet, tās lieliski izdosies pārvarēt. Galvenais – nenovirzieties no sava ceļa.
 
Auns. Diena būs produktīva un veiksmīga, ja nenovirzīsieties no sava izvēlētā ceļa. Turpiniet iet uz mērķi, jums izdosies to sasniegt.
 
Vērsis. Briest pārmaiņas, kas kopumā nesīs veiksmi. Nāksies pārskatīt dažas domas un viedokļus, kas jau savu laiku ir nokalpojuši un vairs nav derīgi aktuālajām situācijām.
 
Dvīņi.  Visi projekti un ieceres, pie kurām šodien strādājat, sākumā risināsies sarežģīti. Bet notikumi pakāpeniski uzņems apgriezienus, un jūs varēsiet sasniegt labus rezultātus. Saglabājiet savu virzienu un neatsakieties no savām idejām. 
 
Vēzis.  Neskatoties uz to, ka šodien radīsies daudzas jaunas iespējas, nerīkojieties neapdomāti un impulsīvi. Smalki izplānojiet visas ieceres un plānus, ko vēlaties uzsākt. Pretējā gadījumā varat nonākt pie neplānota un ne visai laba rezultāta. 
 
Lauva. Vajadzētu skatīties uz to, kas notiek apkārt. Tad atklāsies visādas līdz šim slēptas un nemanītas nianses, kas raisīs jūsu interesi un ziņkārību.
 
Jaunava. Jūs jau sen vēlējāties atrast kādu labu sarunas biedru, ar kuru varētu patiešām izrunāties par dažādiem inteliģentiem jautājumiem. Šodien jums tas beidzot izdosies. Jums apkārt būs daudzi erudīti cilvēki. Nešķiediet laiku veltīgi un pacentieties ar viņiem izveidot kontaktus. 
 
Svari.  Būs sajūta, ka jūsu finansiālais stāvoklis varētu būt labāks, tomēr tas nav iemesls depresijai. Pirmkārt, nauda nav galvenais dzīvē, otrkārt, jums piemītošā kreativitāte palīdzēs rast jaunus ienākumu avotus. 
 
Skorpions.  Turieties tālāk no tiem, kas pārāk daudz prasa no jums. Jā, jūs esat ļoti atsaucīga, bet tas nenozīmē, kad kāds var jums kāpt uz galvas. Lieciet pārējiem saprast, ka visu laiku nerisināsiet viņu problēmas. 
 
Strēlnieks.  Šī diena būs notikumiem pilna. Kādā brīdī var rasties sajūta, ka tas, kas notiek, nav iespējams, ka tas nav reāli. Visas negaidītās pārmaiņas jums nesīs labumu un darīs jūsu dzīvi interesantāku.
 
Mežāzis. Aktualizēsies veselības jautājumi. Jūsu pēdējā laika saraustītais dzīves ritms ir negatīvi ietekmējis jūsu sajūtas un veselību. Laiks pielikt tam punktu.
 
Ūdensvīrs. Jūs var pārņemt nezināms satraukums, tomēr nepadodieties tam. Jā, dažas grūtības ir ceļā, taču pozitīvo notikumu ir vairāk, un drīz to daudzums palielināsies.
 
Zivis.  Veiksmīga un mierīga diena. Sajutīsiet, ka jums nekur nav jāsteidzas, un būsiet sajūtās piesātināta no saskarsmes ar radiem un draugiem. Un tas ir pareizi!
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.