1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Maģija darba pārrunām, lai iegūtu kāroto darba vietu

 

intervija

Lai arī vecmāmiņu gudrības mēdz izklausīties pēc muļķīgām pļāpām, par šiem mazajiem maģijas trikiem to nevarētu teikt – pati uz savas ādas esmu pārbaudījusi, ka tie darbojas. Lūk, rituāli, kas palīdzēs iegūt kāroto darba vietu, kad dodies uz darba pārrunām.

 

  • Vispirms der atcerēties, ka svarīga ir attieksme, ar kādu tu dodies uz pārrunām – ja dosies nepārliecināta, bailīga un ar domu “Ai, gan jau izgāzīšos, es tāpat neesmu neko vērta”, tad vairāk kā skaidrs, ka pārrunas noritēs neveiksmīgi. Tici vai nē, bet cilvēki zemapziņā viens otru ļoti labi sajūt. Ejot uz pārrunām domā “Es esmu lieliska, esmu forša, viņiem vajag mani, viņi man piedāvā darbu, es teikšu savu galavārdu, vai man der šī darba vieta, es esmu pārliecināta, es esmu superīga, es esmu droša, es esmu labākā!” un intervētāji šo sajutīs, pārrunu atmosfēra būs patīkama un tiešām viss noritēs tā, it kā tu intervētu potenciālo darba devēju, lai noskaidrotu, vai šī darba vieta ir gana laba tev.

 

  • Iedod intervētājam kukuli. Protams, ne fizisko. Iedomājies – tev šodien jāiet uz darba pārrunām, intervētājs būs vīrietis. Iedod viņam kukuli prātā – iztēlojies sevi priecīgu, pozitīvi noskaņotu, draudzīgu, komunikablu. Tad iztēlojies intervētāju – mierīgu, smaidīgu, patīkamu, draudzīgu cilvēku. Un tad vizualizē, kā tu ieej pārrunu telpā ar smaidu un pārliecību sasveicinies, sniedz roku, un tad pasniedz intervētājam kādu gardu konjaku, piemēram, vai viskiju, un turpini vizualizēt, kā intervētājs priecājas par to, cik lielā sajūsmā viņš ir, ka jūs pajokojat, smejaties un iedraudzējaties, un tad viņš aicina tevi apsēsties pie galda un sākt interviju, un, ka jūs arī intervijas laikā jokojat un draudzīgi runājaties, sajūti pozitīvismu no savas vizualizācijas un skaties, kā pēc intervijas paspiežat rokas vai vienkārši atvadāties ar ziņu, ka esi pieņemta darbā.  Šī metode strādā ar jebkuru cilvēku, vienalga – pārrunas jaunā darba vietā, vēlme pēc algas pielikuma vai vienkārši no mīļotā gribas saņemt pozitīvu atbildi uz tavu lūgumu – prātā iedod viņam (vai viņai) kukuli, ieraugi, vizualizē to procesu un neticēsi, cik ātri un viegli saņemsi pozitīvu atbildi!

 

  • Triks ar konfekti. Šis man ir nostrādājis katru reizi un vienmēr, vienalga, darba pārrunas, augstskolas diplomdarba aizstāvēšana vai mēģinājums izbraukt no problēmām. Ieliec kabatā vai krūšturī konfekti vai jebkādu citu saldumu. Dodoties uz pārrunām, īsi pirms ej iekšā telpā, pieskaries konfektei un prātā sev pasaki “Esmu tik pat salda, cik šī konfekte”. Pēc pārrunām, tikko izej no ēkas, izmet konfekti un aizmirsti par to. Šis mazais burvju triks palīdz pārrunām noritēt iespējami gludi – ātri, viegli, vienkārši, bez sarežģītiem jautājumiem un provokatīvām situācijām. Un rezultāts, visticamāk, būs tev vēlamais.

 

Pats galvenais, notici, ka šie triki darbojas (jo tie tiešām darbojas), un nespēsi vien nobrīnīties, cik veiksmīgas būs tavas darba pārrunas!

 

Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.