6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Draugs krāpj, PIE TAM – AR KO! Smieklīgs stāsts iz dzīves

 

sievucis

Mūsu lasītāja ir nolēmusi padalīties savā kuriozajā stāstā par to, kā viņa pieķērusi mīļoto sānsoļa brīdī. Neticēsiet, kāds pavērsiens noticis šī pāra attiecībās.

Ar draugu tikāmies jau 2 gadus. Attiecībās bija iestājusies rutīna. Sanāca neliels sānsolis ar puisi, ko satiku Vecrīgas klubā, kad ar draudzenēm bijām izgājušas svinēt dzimšanas dienas ballīti vienai no meitenēm. Puisis labi ģērbts, skaistu balsi, muskuļots, bet ne pārkačāts, ļoti simpātisks un džentlmenisks. Ballīte tuvojās rītam, devāmies visi prom no kluba un atvadījāmies, man ar to puisi sanāca iet vienā virzienā, un kopīgais ceļš veda gar hostelīti. Jau visu vakaru viņš man čukstēja ausī visādas pieklājīgas un seksīgas neķītrības, varonīgi turējos pretī, bet, jo vairāk alkohola, jo mazāka sievietes pretestība. Uz rītu biju jau labi iereibusi un, kauns jau atzīties, bet piekritu puiša piedāvājumam doties uz hostelīti un nodoties kaislīgam seksam (kas, starp citu, bija pat ļoti labs). Pēc seksa abi aizmigām, pamodos pirmā, sapratu, kādas ziepes esmu savārījusi, un ātri un ļoti klusi bēgu prom. Saģērbos, uzrakstīju zīmīti “Paldies, nakts bija brīnišķīga!” un aizlaidos. Galva smaga, tramvajs, kas brauca garām bija mans lielākais ienaidnieks uzreiz pēc čiepstošā luksoforu ansambļa pie Origo. Pārrados dzīvoklī, kuru īrējām kopā ar draugu, viņš vēl nebija atgriezies no naktsmaiņas, kas man bija liels mierinājums – nebūs jāskaidrojas. Caur ātru dušu, lai pārliecinātos, ka nesmaržoju pēc cita vīrieša, aizgāju gulēt.

Pagāja pāris nedēļas. Strādāju bārā. Tā kā bija tukšāka diena, agrāk aizvērām to ciet, devos pa taisno uz mājām. Ienāku dzīvoklī, un ko es tur redzu? Mans vīrietis laiž pa kreisi mūsu foršajā, lielajā gultā! Miljons domas izskrēja cauri galvai. Bet, kad es ieraudzīju, ar ko, es nevarēju saprast – smieties vai raudāt.

Manā gultā ar “69” nodarbojas divi kaili vīrieši. Un tas otrs vīrietis bija tas pats, ar ko es pārgulēju hostelī.

Likās, ka acis izkritīs no dobumiem.

Šokā izgāju atpakaļ ārā uz ielas un ātrā tempā devos pie draudzenes, kas dzīvoja pāris kvartālus tālāk. Tā pati, kuras dzimšanas dienu pirms pāris nedēļām bijām svinējušas klubā. Izstāstīju, kas noticis, izrunājāmies, izsmējāmies, paliku pie viņas pa nakti. Viņa, dzīvodama viena, piekrita mani uzņemt pie sevis. Nākamajā dienā, kamēr draugs bija darbā, aizgāju uz dzīvokli, savācu mantas, aizgādāju uz draudzenes dzīvokli. Uz pēcpusdienu ierados pie drauga darbā, izšķīrāmies tur aci pret aci, noskaidrojot ne tikai to, ar ko un kā viņš laida pa kreisi, bet arī manu sānsoli, un tagad jau pusgadu vairs nekomunicējam.

Stāsta morāle – meitenes, ja esat attiecībās, tad esiet uz visiem 100%, nelaidiet pa kreisi. Un noskaidrojiet laicīgi, kādas ir jūsu vīrieša seksuālās intereses, lai negadās tāds šoks, kāds gadījās man.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.