5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – AUNS

 

auns-2

Nākamais – Sarkanā Ugunīgā Gaiļa gads – vairs nav aiz kalniem. Vien nieka divarpus mēneši mūs atdala no nākamā Jaunā Gada. Kā veiksies Auniem?
 
Sarkanā Ugunīgā Gaiļa gadā Aunus gaida ne mazums interesantu lietu un pavērsienu, jo Pērtiķa gads iemācīja daudz derīga: kā tikt galā ar sarežģījumiem un neprognozētām situācijām, un kā “iziet sausam no ūdens”. Varētu teikt, iepriekšējais gads bija sava veida eksāmens, kuru ir izdevies veiksmīgi nokārtot.
 
Gailis novērtēs Aunu nopelnus un ieskaitīs punktus mūža pūrā. Tagad dienas kārtībā ir iztapt jaunajam gada saimniekam – Gailim. Vispirms jāsāk ar atbrīvošanos no kaitīgajiem ieradumiem un atkarībām. No daudziem sliktiem ieradumiem tikāt vaļā iepriekšējā gadā, no dažiem atlikušajiem jāatbrīvojas šajā Gaiļa gadā, jo kaitīgie ieradumi spiedīs pie zemes un vilks atpakaļ, kā arī traucēs Auna attīstību nākotnei.
 
2017. gada sākums Auniem dos lielu daudzumu jaunu iespēju. Pievilcība jau janvārī būs tik spēcīga, ka vienas no lielākajām rūpēm būs slēpties un attālināties no pārāk uzmācīgajiem pielūdzējiem.  Tas, protams, neattiecas uz karjeras jautājumiem. Centieties turēt sevi rokās un izrādiet, ka jūs interesē tikai darba jautājumi – tā jūs tiksiet galā ar darījuma partneriem, kas centīsies jūs pārvilkt uz savu pusi. 
 
Pavasaris maz izmanīs Aunu piesātināto dzīvi, vienīgi pielūdzēju skaits palielināsies un izdevīgi darījumi birs kā no pārpilnības raga. Pērtiķis aizejot pačukstēja Gailim, ka Auni ir lieliski kandidāti laimei. 
 
Nevajag aizmirst, ka Gailis – ir visai kaprīzs un neprognozējams dzīvnieks, un pa reizei var arī ieknābt. Tas būs jūtams vasaras sākumā, kad kāds partneris var piemānīt, un kāds uzticīgs draugs var mainīties ne uz to labāko pusi. 
 
Pārdzīvot par nelieliem starpgadījumiem gan nav to vērts – Auni iepriekšējā gadā pacentušies tikt galā ar visu.  Vien nevajadzētu žēloties par “slikto pasauli”. Ja saglabāsiet visu laiku labu garastāvokli, tad Gailis aplaimos Aunus ar naudas balvu. 
 
Vasaras vidū Sarkanais Gailis Auniem sagatavos dažus pārsteigumus. Nāksies izlemt – vai nu krāsaina dzīve, vai karjeras pacēlums. Būtu labi jāpadomā, pirms veikt izvēli. Izvēloties karjeras uzplaukumu, cietīs ģimenes cilvēki. Laikus tuvākie ir jāsagatavo tam, ka mājās Auni būs reti, tomēr rūpēsies par savējiem finansiāli, kas arī nebūs tas sliktākais variants. 
 
Lai tuvinieki nekļūtu dusmīgi, sava atvaļinājuma laikā – augustā – Auniem labāk pavadīt pie savējiem. Vislabāk doties atpūtā pie jūras, aizpildīt dienas ar kultūras notikumiem, kā arī nodarboties labu izklaidi. Toties pēc tam rudenī atkal neviens neliks šķēršļus darbam, kur gaida jauni panākumi. 
 
Septembrī Auni varēs sevi parādīt radošajā jomā, no idejām un plāniem visi apkārtējie būs sajūsmā. Viss notiks vislabākajā veidā. Pat konkurentus varēs atvilināt savā pusē, tiesa, tas būs panākams, daloties ar ienākumiem. 
 
Jau oktobrī sapratīsiet, ka esat uz pareizā ceļa. Šajā mēnesī galvenais – neļaut panākumiem jums sagrozīt galvu, jo kāds pacēluma aizsegā Aunus var pa kluso izmantot. Gailis Auniem atgādina, visur vienmēr ir nepieciešams saglabāt skaidru galvu un veselīgu skepsi. Un tad jau arī atlikušie mēneši – novembris un decembris – ritēs veiksmīgi un būs notikumiem un panākumiem pildīti.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.