2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

10 veidi kā panākt, ka vīrietis tev skries pakaļ

 
sievuksins
Nav noslēpums, ka ikviena sieviete vēlas, lai tiktu ievērota tieši viņa, lai uz ielas uz viņu atskatās, lai tieši viņa būtu tā, kurai vīrieši krīt pie kājām. Lūk, 10 paņēmieni, kā to panākt.
 
  • Esiet skaista. Nav nekāds noslēpums, ka vīrietis vispirms pievērš uzmanību ārienei un tikai pēc tam garīgajai pasaulei. Tātad, ja vēlaties pievērst stiprā dzimuma uzmanību, tad rūpējieties par sevi. Katrai sevi cienošai dāmai šie skaistuma paņēmieni ir zināmi. Un nekādā gadījumā nav jādomā “gan jau kaut kā”. Sievietei ir jābūt pievilcīgai, neskatoties uz to, vai skatītājos ir viens vai miljons vīriešu.
  • Esiet atšķirīga. Skaistums, protams, ir svarīgi, bet atcerieties – ir daudz simpātisku sieviešu. Lai vīrietis izvēlētos tieši jūs, jums ar kaut ko ir jāatšķiras. Tas nenozīmē, ka jums tūlīt ir jāskrien uz frizētavu un mati jānokrāso zaļi. Iesākumam pietiks, ja būsiet izkopusi dažus oriģinālus žestus.
  • Sekojiet savai gaitai. Neļaujiet prātā iezagties domai, ka tas ir mazsvarīgi. Jo tā ne tuvu nav. Vīrietis ievēros jūsu skaistās kājas, jūsu vēlēšanos iepatikties, taču stūrainība gaitā, sakumpusi mugura, masīvi soļi un nelīdzena svara pārnešana no kājas uz kāju visu var izbojāt.
  • Smaidiet. Vīrieši mīl, ja iecerētās sejā ir smaids. Tas ir gan kā zaļais signāls komunikācijas uzsākšanai, gan viena no skaistākajām sievietes rotām, kas rada vēlmi nenovērst acis.
  • Esiet kopta. Nekad neatļaujieties vīrieša priekšā parādīties nobružātā halātā un izspūrušiem matiem. Pat tad, ja garastāvoklis ir slikts, tas nedod tiesības izskatīties nekoptai. Taisni otrādi, ja dienā 30 minūtes veltīsiet sev, tad arī garastāvoklis jūtami uzlabosies.
  • Neesiet agresīva. Pārliekus liela aktivitāte var atbaidīt vīrieti. Vīrietis nemīl būt medījamā lomā, tieši otrādi, jau no seniem laikiem vīrietis ir mednieks. Tad ļaujiet viņam sevi tieši tā sajust. Un atcerieties – īstu lauvu neinteresē gazeles, kas pašas bāžas mutē.
  • Neesiet pārgudra. Vīriešiem var iestāties pretreakcija – pamest šo sievieti, kura zina visu par visu, jo tad vīrieša prātā pavīd doma – priekš kam viņai vīrieti, ja viņa pati visu zina, pati visu var.
  • Izvairieties no augstprātīgas un nepieejamas sievietes grimases. Nepieejamība dažreiz pat uzbudina, tomēr ne tuvu ne visos gadījumos. Viena lieta, ja sieviete demonstrē, ka nav viegli iegūstama, cita – ja tiek radīts iespaids, ka vīrieši ir vienaldzīgi. Otrajā gadījumā vīrietis uzskatīs šo “gadījumu” par tukšu laika šķiešanu.
  • Spējiet būt maiga. Kad esat vienatnē ar vīrieti, tad pacentieties maigi runāt, saprast vīrieša teikto, izrādiet interesi, bet ne uzbāzību, neesiet skaistā, bet bezgala aukstā Ledus Karaliene. Arī tādas piesaista vīriešus, jā, bet uz īsu brīdi.
  • Cieniet sevi. Nekarieties kaklā pirmajam pretimnācējam. Lai arī kā jūs mīlat cilvēku, tomēr saprotiet, ka neesat nekāds kucēns. Ja viņš jums nepievērsīs pietiekoši daudz uzmanības, tad aiziesiet pie cita. Ticiet, ka sieviete, kura ciena sevi, vienmēr atradīs kādu, kurš viņu novērtēs.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.