6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – VĒRSIS

 

versis

Šis gads, ja ne gluži ļoti gaišs, tad vismaz mierīgāks pēc Mērkaķa laika grimasēm. Nebūs vairs tādas “gaisa bedres” un nebūs uzbraucienu no citiem cilvēkiem. Šis gads noslēdz nestabilitātes periodu dzīvē un ir iesākums lielākam pacēlumam.
 
Šajā gadā Vērsis var pretendēt uz visveiksmīgākās zīmes statusu.  Mērkaķis, nododot stafeti Gailim, līdzi dod arī nelielu zīmīti ar vēsti: Vērši šajā gadā ir drusku jāpieskata. 
 
Gailis par Vēršiem rūpēties sāks jau tūdaļ pēc Jaunā Gada, kad viņi tiks aplaimoti ar daudziem izdevīgiem priekšlikumiem darba jomā. Tiesa, kāpt par karjeras kāpnēm uz augšu būs sarežģīti, jo pakāpienu būs daudz.
 
Arī mīlestības jomā ekstravagantiem Vēršiem būs pa kādam pārsteigumam. Drīzāk kāds ekscentrisks un patīkams. 
 
Apmēram no februāra jūsu pielūdzēju pulks palielināsies līdz divīzijai, tādēl būs jāapbruņojas ar pacietību un spēju atkauties. Jūsu pievilcība būs neizmērojami liela. 
 
Martā situācija stabilizēsies, bet Vērši vēl vairāk iejūgsies darbā. Ģimenē šo aizņemtību var uztvert negatīvi, un vakaros mājās vienmēr būs jāatgriežas laicīgi. 
 
Pavasara vidū kāds tāls radinieks var paciemoties pie Vērša, tam ir jāsagatavojas. Vērša tuvākie var palīdzēt ar remontu dzīvoklī, sagādāt ledusskapī ēdamo u.tml. 
 
Jūnijā – jauns darba vilnis būs klāt, būs iespējams izvērsties pēc sirds patikas. Vērša dzīvē parādīsies bagāti labvēļi un aizbildņi, nekautrējoties var izmantot viņu iespējas un iegūt jaunus lietišķus kontaktus. 
 
Vērsim izdosies savus talantus parādīt vasaras beigās, un labi būtu, ja Vērsim partneros būtu kāds reklāmas aģents. Arī ģimenes dzīvē Vēršiem šis pats laiks būs ļoti labvēlīgs. Attiecības stiprināsies, bet brīvajiem, iespējams, pie horizonta parādīsies jauna mīlestība.  Iespējams, arī tāda, par kuru Vērsis skuma jau daudzus gadus. 
 
Rudenī gan var iestāties nogurums, ar kuru palīdzēs tikt galā neliels atvaļinājums. Tieši pilnvērtīgs atvaļinājums, ne pāris brīvdienas, kuras Vērši pieraduši piepildīt ar mājas rūpēm. Ja brauksiet uz kūrortu, tad varat būt droši, Gailis neļaus Vēršiem izjaukt līdzsvaru. Arī bizness saglabāsies iepriekšējā līmenī, padotie neļaus tam nogrimt. 
 
Apmēram no oktobra vidus aktivizēsies konkurenti, bet Vēršiem nav iemesla pārdzīvot. Aizrobežu partneri palīdzēs, un arī kādu iepriekšējo konkurentu būs iespējams padarīt par partneri. Kāds cits partneris uzaicinās aizbraukt komandējumā pie viņa uz ilgāku laiku. Tas ne katram tiek piedāvāts, un pie viena būs iespēja arī pasauli apskatīt. Šī sadarbība paredzama uz ilgu laiku. 
 
Turklāt komandējums decembrī ieilgs, jo kurš tad gribēs laist vaļā tādu speciālistu, kāds ir Vērsis? To novērtēs arī radinieki, kuri beidzot priecāsies par cilvēku, kas tik labi prot lietas kārtot. Un arī gada nogales komandējumā nenāksies skumt, jo darba būs ļoti daudz, un arī atalgojums priecēs. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.