10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Horoskops 2017. gadam – DVĪŅI

 
dvini
Tā kā dvīņi ir visbrīvdomīgākā zīme visā Zodiakā, tad Sarkanajam Gailim, kurš valdīs 2017. gadā, Dvīnis būs pa prātam. Gailis ļaus Dvīņiem kārtīgi iztrakoties, sākot ar dienām jau tūdaļ pēc Jaunā Gada. 
 
Jau februārī veiksmes sekos viena otrai – Dvīņi pat kļūs trauksmaini no veiksmes lielajiem uzplūdiem un teju vai griezīsies galva.
 
Pavasara sākumā līdzās veiksmei darba lietās būs arī pacēlums mīlas dzīvē. Būs daudzas tikšanās, bet, lai nekļūtu par otru Donu Žuānu, jācenšas sevi turēt rokās. Bailēm nav iemesla, pielūdzēji neraudās aiz sāpēm, bet fani neplēsīs Dvīņa fotogrāfijas. 
 
Aprīlī un maijā laiku pa laikam jāatpūšas, lai darbs neiedragātu veselību. Nav svarīgi, kur un kā pavadām brīvās dienas, svarīgi, lai līdzās būtu tikai tuvie cilvēki. Pieklājības vizītes var atlikt uz vasaras laiku. 
 
Vasarā Dvīņi atkal var sarosīties, atslābināties nevajadzētu. Šis ir laiks, kad nāksies sagrabināt sava kapitāla maisu. Vienlaikus nevajadzētu piemirst, ka šis maiss var kļūt tik smags, ka vēlāk to būs grūti pavilkt. 
 
Jūlijā ir labs laiks darījumu sarunām un līgumu slēgšanai – visi lielie pilsētas biznesmeņi sapulcējušies pie Dvīņa mājas durvīm un diskutē, kurš tiks izvēlēts?
Dvīnis visus piebeidzis ar nestandarta izgājieniem un nekļūdīgo intuīciju. Protams, ģimenes biedri mājās var sadusmoties un izteikt kaut ko ultimātam līdzīgu: vai nu atvaļinājums kopā ar ģimeni, vai aizbraucam “bez tevis un viens pats varēsi locīt muguru savam priekšniekam”. 
 
Atpūta ar ģimeni būs lieliska. Turklāt jāatpūšas pēc pilnas programmas. Rudenī Dvīņu priekšā atkal pavērsies jauns darba lauks.
 
Septembrī Gailis Dvīņus atkal aplaimos ar vairākiem līdzvērtīgiem darba priekšlikumiem. Labi jāpadomā, jo šis ir Gaiļa pārbaudījums Dvīnim. Pats galvenais – nepārsteidzieties, pakonsultējieties ar juristu, neiekrītiet avantūrās. Rudens izskaņā ciemos atbrauks tālāki radinieki, kas nedaudz sajauks iepriekš tik sakārtoto mājas dzīvi. Varbūt šī ciemošanās nepatiks, taču pēc aiziešanas radinieki atstās daudzas dāvanas. 
 
Ziemas sākumā Dvīņiem Gailis vairs nepasviedīs pārsteigumus, bet ļaus mierīgi nodzīvot savā amatā, kā arī ļaus pārskaitīt ne mazums iegūtās naudas. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.