0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kļūsti bagāta pavisam vienkāršā veidā

 

krajkase

Liekas, ka nauda it kā ir, un, ka it kā varētu forši nodzīvot mēnesi un beigās nelūgties, lai alga ātrāk tiktu ieskaitīta kontā, tomēr mēneša beigās vienmēr prātā iezogas jautājums – kur palika visa nauda? Piedāvājam 10 iedarbīgus veidus, kā ietaupīt naudu!

  1. Rīta kafiju nevis pērc pa ceļam uz darbu, bet gan pagatavo mājās.
  2. Cik vien iespējams, izmanto skaidru naudu, ne kredītkarti.
  3. Visu sīknaudu katru dienu saber burkā. Pirmajā dienā sāksi ar 35 centiem, kas zina, cik eiro izņemsi mēneša pēdējā dienā.
  4. Ēdot nelasi, nesērfo internetā, neskaties seriālus. Pazūd uzmanība no ēšanas, apēd vairāk, kā vajadzētu. Jo vairāk apēd, jo vairāk naudas izlieto pārtikai.
  5. Ievies “netērēšanas dienas” – dienas, kurās naudu neizmanto vispār.
  6. Pagatavo ēdienu tik daudz, lai pietiktu 3 dienām. Tas ir lētāk, kā gatavot katru dienu.
  7. Piesakies klientu lojalitātes programmām. Tev ir Rimi karte? Un Paldies karte? Neste karte? Drogas karte? Vēl kāda karte, kas sniedz iespēju ietaupīt naudu, uzkrāt punktus, iegūt atlaides? Tas viss ietaupa tavus līdzekļus. Mēneša laikā, katru dienu dodoties iepirkties vari sakrāt tik daudz punktus, lai par nākamajiem 2 pirkumiem nemaz nemaksātu.
  8. Piesakies gadījuma darbiem – pārbaudīt kļūdas produktu aprakstiem, uzkopt, pieskatīt suņus, testēt telefonu aplikācijas u.c. Par to saņemsi papildus naudu.
  9. Pārdod drēbes, ko nevalkā. Facebook ir vairākas grupas, kurās to iespējams darīt, ir arī speciālas mājaslapas, kā arī vecais, labais ebay. Papildu ienākumi arī šajā gadījumā.
  10. Seko līdzi, kam un cik naudas esi aizdevusi.

 

Lai izdodas valdīt pār naudu tā vietā, lai nauda valdītu pār tevi!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.