6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ko par cilvēka raksturu pauž dzimšanas gada skaitlis? Stihiju horoskops

 

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi 2 vai 3: Ūdens

Ūdens cilvēki tiek uzskatīti par apburošiem un atsaucīgiem, tāpat viņi ir līdzjūtīgi un empātiski. Viņi ir ļoti elastīgi un lieliski prot peldēt pa straumi. Turklāt viņi ir gudri un radoši. Ūdens cilvēkiem ir spilgta iztēle, un viņi nebaidās to likt lietā.

Starp Ūdens cilvēkiem ir daudz filozofu un domātāju, viņi ir visai neatkarīgi un bieži pārvalda vairākas profesijas vai amatus.
Ūdens stihijas cilvēkiem piemīt lieliskas saskarsmes prasmes, un viņi spēj pārliecināt citus. Tāpat jāatzīmē spējas diplomātijas jomā. Viņiem ir attīstīta intuīcija, kas ļauj notvert to, kas citiem nemanot paslīdējis garām.

Viņi ir lieliski organizatori un tikpat labi izpildītāji, prot ieraudzīt izcilus talantus citos un palīdzēt tos izkopt.

Ūdens cilvēki arī var būt noslēgti un vēsi, viņi nemīl dalīties savos noslēpumos ar citiem. Tāpat viņiem piemīt tieksme manipulēt.

Viņi vienmēr un visur cenšas atrast vienkāršu un vieglu risinājumu, jo ir samērā pasīvi un bieži vien ļaujas gan savām, gan citu iegribām.

Ūdens cilvēkiem vērts pamācīties stingri stāvēt pašiem uz savām kājām un iet savu ceļu. Viņiem arī jāizvairās no pārāk mitrām un slapjām vietām, lai cik dīvaini tas arī neizklausītos.

Ūdens debess puse ir ziemeļi. Sezona – ziema, krāsa – melnā. Ūdens stihija saistīta ar kaulu un izvades sistēmām.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVai tu zini, ka…
Nākamais rakstsHoroskops 2017. gadam – LAUVA