1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Horoskops 2017. gadam – JAUNAVA

 
jaunava
Gandrīz visu janvāri Jaunavas būs vēl jautrā Ugunīgā Mērkaķa sabiedrībā, bet ar 28. janvāri nonāks Sarkanā Gaiļa paspārnē. Un ar to pašu brīdi sāksies interesantas lietas. Gailis Jaunavām jau ir sagatavojos dāvanas. 
 
Jau februārī iepriekš kašķīgais priekšnieks Jaunavām dos jaunas iespējas – ir iespējams paaugstinājums amatā ar algas pielikumu. Vienlaikus šajā laikā Jaunavas tiks aplaimotas ar komandējumiem un izbraucieniem, kuri tiks jau iepriekš sagatavoti, un tagad atliks tikai parakstīt dokumentus.
 
Trakulīgā Mērkaķīte Gailim ir pačukstējusi – Jaunavas par kaut ko sapņo. Un arī ģimenes dzīvē gaidāmi dažādi notikumi. Dažas Jaunavas uzzinās – sagaidāms ģimenes pieaugums. Brīvajām Jaunavām arī nav laika atslābināties – harizma un pievilcība jauks prātu ne vienam vien pielūdzējam. Jūs saņemsiet piedāvājumus ne tikai soc-tīklos, bet arī uz jūsu kāpņu telpas būs attiecīgie uzraksti, par ko savukārt ne visai priecāsies kaimiņienes. 
 
Pavasaris pienāks pozitīvā gaisotnē – Jaunavas vinnēs laimīgo biļeti. Aprīlī un maijā Jaunavas var pieteikt dalību dažādos konkursos, kuros ir liela iespēja uzvarēt. Pāris loterijas biļetes arī nenāks par ļaunu nopirkt, ir lielas iespējas iegūt naudas balvu. 
 
Vasaru var veltīt atpūtai, tomēr arī vasarnīcā nevajadzētu aizmirst par darbu, taču katru dienu liekt muguru savā gurķu dobē arī nevajadzētu. Arī doties uz tālākiem kūrortiem nebūs peļama ideja. Savus bērnus variet uz dažām nedēļām atstāt vecvecākiem, viss būs labi. Un Jaunavu atpūta būs izdevusies. 
 
Rudens nāks ar laiku aktīvai rīcībai. Darījumu partneri gaida, kad nāksiet klajā ar ģeniālām idejām – viss bez Jaunavas klātbūtnes bija apstājies, un nekas interesants biznesa pasaulē tad nenotiek. Darījumu kolēģiem var atklāt daudz, taču galveno ne lielo trumpi. Ar to jāpagaida līdz īstajam brīdim. 
 
Oktobrī Jaunavas dzīvē parādīsies kāds sens paziņa, kas “pasviedīs” pāris interesantas idejas un priekšlikumus. Var piekrist pat visriskantākajiem priekšlikumiem, taču ar kapitāla ieguldīšanu labāk šoreiz nesteigties. Kad pienāks  īstais laiks ieguldījumiem, tad Gailis par to informēs.
 
Novembris ir labākais laiks, lai nokārtotu personiskās attiecības. Īstais laiks izlemt – precēties vai nē. Negatīvajā versijā otrā pusīte var pagaist tālēs zilajās. Te ir jārīkojas. Taču, ja kāzu maršs jau sen aizskanējis, tad laiks padomāt par otro medus mēnesi, ir laiks atjaunot romantiku un attiecībām piešķilt dzirkstelīti.
 
Decembrī Jaunavas dzīvos visai mierīgi, tomēr Ugunīgais Gailis var pasviest dažus pārsteigumus. No jauna ziņu par sevi dos aizmirsti paziņas, un darba kolēģi kļūs tik vēlīgi, ka uz nākamā Jaunā Gada svinībām gribēsies ielūgt viņus visus.
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.