6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops 2017. gadam – SVARI

 
svari
Svari 2017. gada sākumā baudīs dzīvi un izklaidēsies pēc pilnas programmas. Tā kā Mērkaķis pēc Jaunā Gada vēl negribēs atvadīties, šī jautrība turpināsies līdz janvāra 28. datumam, kad Sarkanais Gailis pieklauvēs pie durvīm un teiks: “Laiks prasties un jāsāk strādāt”.
 
Bet par Mērkaķīša aiziešanu Svariem nav ko uztraukties, jo Gailim ir atstātas rekomendācijas kā tālāk dzīvot. 
 
Sarkanais Gailis sāks valdīt no janvāra beigām, un jau februāra sākumā Svari sajutīs, ka tomēr ir aizsardzībā no dzīves lielajiem pavērsieniem. 
Svaru finansiālais stāvoklis nebija slikts arī Mērkaķa gadā, bet 2017. gadā problēmu ar kapitālu nebūs vispār, par to parūpēsies augstsirdīgais Gailis. Kapitāls būs tik liels, ka Svariem būs iespējas nodarboties ar labdarību, neradot pašam sev lielus zaudējumus. Tikai šādās reizēs gan jāizpalīdz, nemētājoties ar naudu pa labi un pa kreisi, bet palīdzot, kam tas tiešām ir vajadzīgs. 
 
Pavasara sākumā Svari sevī atradīs radošo potenciālu, sēdošs darbs un rutīna nu ir aiz muguras, un pavisam drīz Svari iepriecinās apkārtējos ar saviem gara darbiem. Un tie, kas kaut cik saprot no mākslas, par šiem darbiem samaksās labu summu. 
 
Veiksmi brīvajiem Svariem Gailis nesīs vasarā. Tikšanos būs daudz, bet savu otro pusīti kāds no svariem sajutīs uzreiz. Nav ko vilkt garumā ar ģimenes dibināšanu, Gaiļa gads tam ir īpaši piemērots. Bet visiem, kur jau ir precējušies, būs tikšanās ar tāliem radiniekiem. Arī paša bērni pavasarī patīkami pārsteigs gan ar sekmēm, gan ar citiem sasniegumiem. 
 
Ja uz vasaras laiku ir ieplānota atpūta, tad Svarus gaida neaizmirstams brauciens. Vienalga, uz kuru pusi būs nopirktas biļetes, būs patīkami pavadīts laiks. Protams, priekšniecība negribēs laist atvaļinājumā, bet, ja no atvaļinājuma Svari atvedīs kādu suvenīru saviem priekšniekiem, tad rudenī paaugstinājums amatā ir teju garantēts. 
 
Rudenī Svari būs lieliski visā, kas saistīts ar kultūru vai politiku, atliek tikai uzticēties intuīcijai un veikt pareizo izvēli. Gailis priekšā pateiks visos gadījumos, un visos gadījumos durvis ir atvērtas. 
 
Novembrī gan ir iespējamas nelielas nesaprašanās ar augstāk stāvošiem, un ne velti – viņiem tur “augšā” ir apnicis naktīs negulēt no tā, ka rīt kāds no Svariem ieņems viņu vietu. Svariem nāksies paskaidrot saviem bosiem, ka netaisās ieņemt viņu vietu, lai gan domās un slepeni rīkosies tieši pretēji. 
 
Decembrī Svari veiks kopsavilkumu, kas iepriecinās. Uzkrāts šajā gadā būs tik daudz, ka būs iespējas nākamajā gadā doties uz kādu eksotisku valsti. 
Arī radinieki visa gada garumā priecāsies par Svariem un to, ko viņi būs paveikuši. Būs pavisam lepns iemesls Gaiļa gada aiziešanu nosvinēt ar lielu spožumu. 
 
 
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.