1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā dažādu zīmju pārstāvji pārtrauc attiecības un ko tajās mainīt

 

SVARI

Svari bojā attiecības ar to, ka nedod laiku pārdomām. Viņi ir spējīgi rīkoties tā, lai viss būtu labi (kaut paši nesaprot, kā viņiem tas izdodas) un atslābinās, kad situācija kļūst labvēlīga. Ja partnerim vajadzīga dinamika attiecībās, Svari apmulst, jo, viņaprāt, uzskata, ka nav jēgas kaut ko mainīt, turklāt tas pat ir bīstami. Tādēļ veidojas situācija, kad viss it kā ir neslikti, bet – kaut kā garlaicīgi.

Ko darīt?

Atbalstīt partnera iniciatīvu un nebaidīties no pārmaiņām, tāpat atcerēties, ka attiecības nav sastingusi matērija, tāpēc tajās neizbēgami būs kaut kas jauns un labāk, ja jūs sapratīsiet, kas un kāpēc notiek.

SKORPIONS

Skorpioni bojā attiecības ar saviem mēģinājumiem tās uzlabot, padarīt tuvākas un ar lielāku uzticēšanos, pievienojot kaisli un spilgtas emocijas. Vissliktāk ir, kad Skorpions ignorē intuīcijas norādes un sāk sekot padomiem, neaizdomājoties, cik tie ir piemēroti. Skorpiona sarežģītā pasaules uztvere, šķiet, noliedz vienkāršību un skaidrību, tāpēc Skorpioni izvelk virspusē vienu problēmu aiz otras, bet reizēm tās izdomā.

Ko darīt?

Pirmkārt, pameklē drošākas sfēras savām radošajām izpausmēm. Apgūstiet psiholoģiju (taču nepraktizējiet to uz sava partnera), ja jums interesē emocija, ejiet uz teātri, ja jums nepietiek drāmas, rakstiet dzejoļus un prozu, ja jūsu spēcīgām jūtām kaut kā jānāk uz āru. Otrkārt, saprotiet, ka jūs partneris var gaidīt no attiecībām prieku un pozitīvo, un viņš var ciest no pastāvīgās spriedzes, kas jums savukārt gandrīz nerada diskomfortu.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki bojā attiecības ar savu enerģiskumu, dzīvesprieku un nenogurdināmību, nespēju ievērot, ka partnerim jau vairs teju nav spēka un viņš nevar viņam tikt līdzi. Biežāk problēmas sākas jau kopdzīves sākumā: Strēlnieks vēlas, lai otra pusīte ir vesela, piesātināta un skaļa un nesaprot, kā var gaidīt ko citu. Ja partnerim ir cits ieskats, attiecības nebūs bez konfliktiem!

Ko darīt?

Saprast un atzīt, ka jūs neesiet vienu un laiku pa laikam palēnināt apgriezienus. Virzīt savu enerģiju partnerim mierīgākā un drošākā virzienā un reizēm dot iespēju no jums atpūsties.

MEŽĀZIS

Mežāži bojā attiecības ar to, ka liedz tajās rast vietu spontanitātei. Mežāžiem patīk paredzamība visā un bieži vien viņi var sīki un smalki izstāstīt, kas ar viņiem un partneri notiks nākamajos piecos desmit gados. Protams, plāni var mainīties, tāpat nav izslēgti pārsteigumi, bet Mežāzim tas vienmēr sagādās stresu. Šīs zīmes pārstāvji ne vienmēr saprot, ka viņu partnerim stresu savukārt var sagādāt tas, ka nav pārmaiņu un tāpēc negatīvi izturas mēģinājumiem kaut kā iekustināt situāciju. Pāris strīdās un, lūk, arī piecgades plāni jāmaina. Ak, šausmas!

Ko darīt?

Atslābināties. Jums gribas visu kontrolēt, bet tas ne vienmēr izdodas. Centieties ar to samierināties. Ja jūsu partneris uz pārmaiņām reaģē ātrāk, ir daudz elastīgāks – atļaujiet viņam pieņemt taktiskus lēmumus, bet paši koncentrējieties uz stratēģiju.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri bojā attiecības ar savu neatkarību, kas bieži vien izskatās kā egoisms un nevēlēšanās ar citiem rēķināties. Turklāt Ūdensvīri parasti ir skopi skaidrojumus par savu rīcību, tāpēc no malas var likties, ka viņi saka vienu, bet dara ko citu.

Ko darīt?

Atzīt, ka tuvība un harmoniskas attiecības slikti iet kopā ar pozīciju “es esmu pats par sevi” un pierodiet pie tā, ka ar mīļoto cilvēku vajag veidot konstruktīvu dialogu. Vēl viens svarīgs moments – sargāt attiecības, otrs – neslēpt, ka tās ir svarīgas.

ZIVIS

Zivis bojā attiecības ar to, ka atsakās redzēt tajās realitāti. Zivis virtuozi žonglē dažādu krāsu acenēm un – te bauda dzīvi rozā krāsā, te iegrimst pelēcībā, turklāt maz interesējas par to, kas notiek patiesībā. Zivis neignorē partnera jūtas, bet bieži vien projicē uz otru savus pārdzīvojumus, bet rīcībai atrod izskaidrojumu, kas tāls no realitātes. Kad pienāk tomēr laiks ieraudzīt to, kas ir, vilšanās ir neizbēgama!

Ko darīt?

Atdalīt skaistās fantāzijas no reālās dzīves, kura var būt ne tik skaista. Nepaļauties tik daudz uz sevi – tango, kā zināms, ir divu cilvēku deja. Jūs, protams, to nodejosiet lieliski arī bez partnera, bet divatā ir interesantāk.

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.