1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kāpēc izvēlēties tieši dejošanu?

 

14618742_1125096524246591_1603788981_o

Dejošana arvien vairāk kļūst populāra ne tikai dažādās pasaules valstīs, bet arī Latvijā. Dažādas deju studijas, dažādi stili un pasniedzēji. Kāpēc izvēlēties tieši dejošanu? Tāpēc, ka dejojot strādā viss ķermenis – tiek nodarbināti pat tādi muskuļi, kurus ikdienas steigā mēs neattīstām.

Dejošana ir lielisks veids, kā izkustēties no sēdošā darba un uzlabot savu garastāvokli. Vai zinājāt, ka aktīvi dejojot tiek sadedzināts ap 250 kalorijām? Parasti deju nodarbība ilgst 1 stundu, tas nozīmē, ka tiek sadedzinātas 500 kalorijas + lielisks noskaņojums!

Ja Tavs mērķis ir sadedzināt vairāk kalorijas, iesakām dejot aktīvās dejas. Deju studija “Dejotprieks” piedāvā dažādas grupu nodarbības. Fitness dejas ir deju nodarbība, kur kalorijas tiek dedzinātas lielā ātrumā. Nodarbība ir virzīta svara zaudēšanai, izturības paaugstināšanai un laimes hormonu ražošanai. Savukārt, ja vēlies apgūt Latino deju ritmus un soļus, noteikti pievienojies Latino Per Una grupai. Šī nodarbība paredzēta tikai sievietēm, lai izjustu savu ķermeni un skaistumu.

Protams, ne mazāk populāras ir klasiskās balles dejas. Tur tiek apgūtas tādas dejas kā valsis, Vīnes valsis, kviksteps, ča-ča-ča, rumba un džaivs. Droši vari ņemt līdzi savu draugu, kolēģi vai vīru un apgūt šīs burvīgās dejas, kas noderēs kādā svinīgā ballē. Savukārt, ja Tev nav partnera, ar ko kopīgi apgūt soļus, neuztraucies! To studija mēģinās nokārtot.

Studijā ir iespējams apgūt arī kāzu deju, izklaidēt vecmeitu, vai atvest bērnus uz deju nodarbību. Bērniem ir paredzētas divas grupas – vecumā no 4 līdz 6 gadi un no 7 līdz 12 gadi. Nodarbībās tiek apgūtas deju kombinācijas, kur bērni izjūt mūzikas ritmu un apzinās deju kustības.

Droši apskati piedāvājumu Dejotprieks.lv un piesakies uz nodarbību! Pirmā nodarbība ir BEZ MAKSAS! 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.